Ferielejligheder Flora Pirovac - Šibenik og dens omgivelser

priser fra € 45 per nat
Detaljeret beskrivelse

De nyrenoverede lejligheder, selvom de ligger kun få minutters gang fra stranden og byens centrum, giver fyrreskoven foran de store terrasser fred, duften af hav og lyden af græshopper. Naturlige og luftige materialer, der er til stede i hele interiøret, bidrager til en beroligende atmosfære. Rummets enkelhed, træ og strik gør rummet behageligt. Samtidig er lejlighederne moderne udstyret, hvilket gør det muligt for gæsten at slappe helt af og få en ægte følelse af hvile.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Med henblik på reservation foretages en forudbetaling på 20% af den samlede pris for natten. Resten af betalingen ved ankomst til lejligheden. Indgang til lejligheden fra kl. 15.00 (eller tidligere, hvis tilgængelig), og udgang kl. 10.00.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Dokumentation for reservationsbekræftelse ved reservation
Afstande
  • Hav: 50 m
  • Strand: 50 m
  • Bycentrum: 500 m
  • Dagligvarer: 300 m
  • Restaurant: 100 m
  • Apotek: 400 m
  • Bank: 300 m
  • Posthus: 300 m
  • Tankstation: 1 km
  • Busstation: 1 km
  • Jernbanestation: 22 km
  • Lufthavn: 50 km
  • Lystbådehavn: 300 m
  • Diskotek: 7 km
  • Nationalpark: 35 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand,
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Flora
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 4 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
VRATIŠINEC,
Meget godt (4/5) Opholdt sig ind A4+2, Januar 1970
Fremragende

Lejligheden er meget flot, man kan se at den er nyistandsat, ren. Ejerne er venlige og imødekommende. Det passede os, at det er i stueetagen, stranden er meget tæt på, så skal man have noget, kan man sagtens hoppe for at få det. Lejligheden ligger ikke langt fra centrum. På stranden er der bageri, is, caféer, fastfood, en stand med strandprodukter, stort set alt hvad du skal bruge på stranden.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Natteliv, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Hof,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+2, September 2023
Fantastisk ferie

Vi - 4 voksne - boede i den nyindrettede lejlighed i 10 dage i starten af september - alt som beskrevet - stor terrasse med en fantastisk udsigt over det der kun ligger få meter væk Havet - få minutters gang dertil - smuk lang strand med mange strandbarer mm. Bymidte med mange restauranter ikke langt væk. Det var en rigtig feel-good ferie, som vi vil anbefale til andre. Meget flink udlejer. Vi vil være tilbage næste år - for 14. gang med denne familie.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra tysk - Vis original
Weingarten , Württ,
Meget godt (4/5) Opholdt sig ind A4+2, Januar 1970
Føler sig som hjemme

Denne sommer tilbragte vi ti dage med den unge familie i Pirovac. Lejligheden svarer til billederne, alt er nyt, pænt, rent og man kan slappe rigtig godt af. Den eneste ulempe var, at der ikke var nogen flyveskærme på vinduerne. Men det foreslog vi, at udlejerne ændrede på. Den store altan byder på en smuk udsigt over havet og den klare stjernehimmel. Den korte gåtur til stranden er perfekt. På stranden er der flere cafeer og restauranter samt en bagerstand og en lille butik med ting, som man kunne bruge ved havet/stranden.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Natteliv, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra tysk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Lana i Patrick Hadjić Annoncering idet 2022
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk, Slovensk,
Mere om ejeren

Efter at vi havde renoveret vores fars hus, overførte vi vores erfaring og kærlighed til rejser til indretningen af vores lejligheder, med ønsket om at tilbyde dig en unik ferieoplevelse!

Ferielejligheder Flora annonce er blevet set 19970 gange siden 26.07.2022.