Ferielejligheder AdriaPetrčane - Zadar og dens omgivelser

priser fra € 45 per nat
Detaljeret beskrivelse

Den ideelle placering af lejligheden på Punta Radman halvøen giver mulighed for at vælge mellem flere strande. Og selv når bora eller sydvind blæser, finder du et behageligt sted på stranden. Den tætte fyrreskov giver beskyttelse mod solen hele dagen. Du kan vælge mellem en af de anlagte stenstrande eller en sandstrand, der er velegnet til små børn. Alle strande er 100 til 200 meter fra lejligheden. Havets og luftens misundelsesværdige renhed er de egenskaber, der får Petrčane til at skille sig ud blandt andre destinationer ved Adriaterhavet.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Betaling af reservationen (forskud) på forhånd ved betaling til kontoen, resten ved ankomsten. Ankomsttid efter kl. 14, afgangstid indtil kl. 10. Lejligheder Adria respekterer de nuværende verdensstandarder for beskyttelse af sundhed og hygiejne relateret til COVID-19. Vi ønsker dig en behagelig ferie i vores lejligheder! Velkommen !!!
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Bycentrum: 300 m
  • Dagligvarer: 300 m
  • Restaurant: 200 m
  • Læge: 5 km
  • Apotek: 4 km
  • Bank: 10 km
  • Posthus: 800 m
  • Tankstation: 1 km
  • Busstation: 300 m
  • Jernbanestation: 10 km
  • Lufthavn: 15 km
  • Lystbådehavn: 10 km
  • Sportsaktiviteter: 200 m
  • Diskotek: 10 km
  • Kasino: 5 km
  • Nationalpark: 15 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand,
Ekstra tilbud
Inden for 200 meter er der mange sports- og rekreative faciliteter såsom tennis, minigolf, bordtennis, bowling, cykeludlejning og lignende.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Adria
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 4 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Nova Gradiška,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, August 2023
Fremragende

Lejlighederne er pæne og rene og udstyret med alt hvad du behøver til et kortere eller længere ophold. Ejeren er venlig, imødekommende og villig til at hjælpe med alt. Strandene er bogstaveligt talt lige ved hånden, et minuts gang (med et lille barn), uanset hvilken vej du går. Du kan næsten altid finde en køler, og for børn er der også en fin sandstrand med lavvandet hav, hvor der er steder på alle tider af døgnet. Stedet har nok cafeer, restauranter, pizzeriaer, gavebutikker... En bil er bogstaveligt talt unødvendig (og du kan efterlade den på den reserverede parkeringsplads i skyggen ved siden af lejligheden), fordi alt er inden for få minutters gang. Enhver anbefaling til en lejlighed.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ejernes svar
Tak

Kære Andrija, tak for din fine kommentar. Det var en fornøjelse at møde dig og din familie. Du er altid velkommen 😀

Kraków,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, Juli 2020
Fantastisk, flugt!

Den spontane idé om at tilbringe en ferie i Kroatien var et skud på 10. Meget flot ejere, hyggelige, rene og veludstyrede lejligheder. Fantastisk beliggenhed - to strande ca. 100 m væk, hver enkelt: den ene rolig og fredelig i skyggen af fyrretræer, den anden med seværdigheder, barer, musik. På stedet er der alt hvad du behøver for at tilbringe en ubekymret ferie - kombineres med duften af lokale specialiteter, souvenirbutikker ... og et godt udgangspunkt. Jeg anbefaler helhjertet at bo i Adria-lejlighederne. Tak til værterne for fantastiske betingelser for afslapning

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Turister uden bil,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Ejernes svar
Tak skal du have!

Tak for den dejlige kommentar og den pænt venstre lejlighed. Det var en virkelig fornøjelse at have dig som vores gæster og tilbringe tid med dig. Jeg vil altid være glad for at se dig her i Petrčane :-).

Zagreb,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, Juli 2020
Fremragende!

Dette er en af de bedste indkvarteringer, vi har opholdt sig i, og ellers rejser vi meget. Ekstremt ren, veludstyret lejlighed, balkon stor nok til at du kan nyde den til fulde. Ejeren er meget venlig, altid tilgængelig. Han hilste os med en kold forfriskning, han gav os en presenning til bilen, så tjære ikke ville dryppe på bilen ... dette er små ting, men disse små ting gør værten stor i gæstens øjne. For hver anbefaling!

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere, Bevægelseshæmmedde personer, Personer med kæledyr, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ejernes svar
tak skal du have

Tak for den dejlige kommentar. I var gæster, vi kun kunne ønske os. Behagelig kommunikation fra den første e-mail til lejligheden tilbage i perfekt stand. Du vil altid være vores velkomstgæster :-)

Vis alle anmeldelser
Tomislav Kuzmić Annoncering idet 2020
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk, Slovensk,
Mere om ejeren

Vi ønsker alle vores gæster et godt og behageligt ophold i vores anlæg. Velkommen!

Ferielejligheder Adria annonce er blevet set 46808 gange siden 24.04.2020.