Ferielejligheder Dragica PedišićPašman - Kroatiske øer

priser fra € 40 per nat
Detaljeret beskrivelse

Hus i første række til havet i den maleriske Lučina-bugt, beliggende i Pašman. Det tilbyder tre komfortable lejligheder, der er perfekte til en afslappende ferie ved havet. Den første lejlighed har to værelser og kan rumme op til 5 personer. Det rummelige interiør tilbyder et behageligt ophold, og terrassen byder på en utrolig udsigt over havet og øen Galešnjak, også kendt som "Adriaterhavets hjerte". Der er også to etværelses lejligheder, ideelle til par, der hver kan rumme op til 2 personer. En af dem, S1, har også en smuk udsigt over havet og holmen Galešnjak, mens lejlighed A1 byder på en afslappende udsigt over den omkringliggende fyrreskov. For gæster, der kommer med eget transportmiddel, tilbyder huset privat parkering, som letter ankomst og afrejse. Hvis du beslutter dig for at udforske omgivelserne til søs, er der også en fortøjning til en båd. Derudover er der i middelhavshaven også en udvendig overdækket veranda udstyret med bord og stole. Der er også en brænde- og gasgrill, hvilket betyder, at du vil kunne tilberede lækre måltider udendørs. Takket være sin privilegerede beliggenhed har gæsterne direkte adgang til stranden, som giver dem mulighed for at nyde svømning og solbadning til enhver tid. De kan også udforske de nærliggende maleriske steder og øattraktioner, der er i overflod på øen Pašman.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Kæledyr er velkomne og opkræves yderligere 5 euro per nat. For reservationen er det nødvendigt at betale 30% af det samlede beløb som forudbetaling. Restbeløbet kontant ved ankomst til boligen. Adgang til appen (check-in) er efter kl. 14.00 på ankomstdagen, og udgang fra appen (check-out) er indtil kl. 10.00 på afrejsedagen.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Dokumentation for reservationsbekræftelse ved reservation
Afbestillingspolitik
Forskudsbetalingen tilbagebetales ved uforudsigelige livsforhold og sygdom mod forevisning af dokumentation.
Afstande
  • Hav: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Bycentrum: 1 km
  • Dagligvarer: 1 km
  • Restaurant: 900 m
  • Læge: 5 km
  • Apotek: 5 km
  • Posthus: 1 km
  • Sportsaktiviteter: 1 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand,
Ekstra tilbud
Vi har cykler og SUP boards til rådighed. Det er muligt at organisere en bådtur til øen Galešnjak og andre nærliggende holme, samt byen Turnja, Sv. Filip i Jakov og byen Biograd na Moru (pris omkring 50 euro).
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Dragica Pedišić
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Dragica Pedišić Annoncering idet 2015
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk, Italiensk, Fransk, Slovensk,
Ferielejligheder Dragica Pedišić annonce er blevet set 84136 gange siden 17.05.2015.