Ferielejligheder mGarden Pag - Kroatiske øer

priser fra € 60 per nat
Detaljeret beskrivelse

Lejlighedshuset mGarden er beliggende i den århundredgamle by Pag, tæt på havet og 15 minutters gang fra byens centrum, men alligevel langt nok til fuldstændig fred og privatliv. Fra forsiden af huset er der en fabelagtig udsigt over havet og Pags hvide klipper udsat af stormen, og fra bagsiden fanger udsigten en høj stenet bakke drysset med sparsom Pag-vegetation. De nyrenoverede lejligheder er udstyret med alt nødvendigt for en behagelig ferie. Lejlighedshuset kan huse op til 20 personer i 4 lejligheder. Den store og skjulte gårdhave indbyder til hvile under oliventræerne, med duften af grillen, mens der lægges særlig vægt på aktiviteter for de yngste gæster. Velkommen!

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Efter accept af tilbuddet bekræftes reservationen ved at betale et forudbetaling på 30%, som er en del af det samlede beløb for lejlighedsudlejningen. Ved hver betaling sender vi en bekræftelse på reservationen. Betaling af den resterende del af lejlighedslejen sker kontant umiddelbart ved ankomst til boligenheden eller ved indbetaling til konto inden ankomst. Værten er til stede ved din ankomst og vil med glæde besvare alle dine spørgsmål. Indkvartering er tilgængelig fra kl. 14.00 på ankomstdagen til kl. 10.00 på afrejsedagen. Du afleverer dit identitetskort eller pas til værten straks ved ankomsten, for at tilmelde dig på Turistkontoret. Dokumentet vil blive returneret inden for 24 timer.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Reservationen kan afbestilles op til 14 dage før ankomst med 100 % tilbagebetaling af forudbetalingen. Ved senere afbud tilbagebetales forudbetalingen ikke.
Afstande
  • Hav: 200 m
  • Strand: 800 m
  • Bycentrum: 1 km
  • Dagligvarer: 900 m
  • Restaurant: 400 m
  • Læge: 900 m
  • Apotek: 1 km
  • Tankstation: 1 km
  • Lufthavn: 50 km
  • Nationalpark: 75 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand,
Ekstra tilbud
Vi er opmærksomme på den enkelte gæsts individuelle behov. En velkomstgave er inkluderet i prisen. Haven er udstyret med haveloungemøbler til et behageligt ophold i skyggen, samt faciliteter for børn: sandkasse, legehus, plads til kreative værksteder, hængende bowlingbane. Gæsterne kan også bruge en grill, ved siden af hvilken der er en pergola med bord og stole.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder mGarden
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 4 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Sisak,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A3+1, August 2023
En drømmeferie... for sjæl og krop

Jeg kom på ferie til Lavanda med mine børn umiddelbart efter min elskede kones begravelse... Jeg har været på ferie mere end 50 gange, ved havet, forskellige steder og i forskellige boliger, men i sådan en smuk, velordnet og fredeligt sted, med en stor gårdhave (hvor du ikke skal tænke på, om der skal være et sted at parkere, og om nogen vil skade din bil), hvor du ikke skal tænke på, at dine børn løber ind i gaden, for de vil ikke engang løbe væk fra denne anlagte og indhegnede gård, fuld af legetøj, langt fra travlhed og larm. Her støder du ikke på andre gæster på trapperne og på gangene (hver lejlighed har separate indgange og terrasser). Vågn op til naturens lyde, ikke trafik eller naboer. Du har alt hvad du behøver for at lave mad og nyde. Med ét ord er ejeren vidunderlig. Hjertelig, lys, varm, omsorgsfuld, hjælpsom, klar til at gøre alt for at få dig til at føle dig som dine yndlingsgæster. De vil byde dig velkommen med lækker kage og forfriskninger, og sende dig afsted med en fin speciel gave. Sørg for, at du ikke går glip af noget under din ferie. Og alt dette med et altid nærværende, oprigtigt smil. Hun forkælede os. Hvis vi kunne blive udhvilet og trøstet hvor som helst, ville det være lige her, i "mGarden".

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Romantikere, Bevægelseshæmmedde personer, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Pearland,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A3+1, Juni 2023
Elskede det ... Smuk, afslappende og fredelig!

Min mand og jeg kom fra USA og boede på mGarden for et par uger siden. Wow! Fantastisk sted med fantastisk udsigt. Det har en stor gårdhave med masser af parkeringspladser, dejlige områder at sidde, spise, lege og nyde din tid der. Det har også en dejlig stor overdækket grill og bord i ryggen til madlavning ud. Lejligheden har terrasse med smuk udsigt over byen, havet og bjergene. Vi nød at sidde derude og nyde udsigten, det var så fredeligt og afslappende og kun få minutter fra alle aktiviteterne i byen. Maja var en fantastisk vært og sørgede for, at vores ophold var mest behageligt! Hun var også meget hjælpsom med at komme med anbefalinger og fortælle os mere om øen, færgen, rutevejledninger, hjælpe os med at planlægge en aftale osv. Stærkt anbefale mGarden og ville helt sikkert blive der igen næste gang vi er i Pag!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Romantikere, Personer med kæledyr, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Zagreb,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A5+1, Maj 2023
Forbløffet!

Vi var i Smilje og var glade for den store plads og separate lokaler. Stor terrasse med en meget flot udsigt. Udenfor i haven er der mange steder at lege og slappe af. Ejeren Maja gjorde sit bedste for at få os til at føle os godt tilpas og hvile. Jeg kunne virkelig godt lide detaljerne allerede i lejligheden, og så udenfor i haven såvel som på gåture for at lære øen Pags særegenheder at kende... Kan varmt anbefales!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Maja Nadaždi
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

Jeg så skønheden og oplevede glæden ved gæstfrihed i mine forældres hjem og lærte at gøre det samme fra dem. Det er mit store ønske, at du under dit ophold hos os føler, hvor værdsat og velkommen du er. Jeg stræber efter ekspertise i alt, hvad jeg gør, derfor har jeg, i overensstemmelse med mine evner, møbleret og indrettet lejlighederne og gården med tanke på dig og de detaljer, der vil gøre dig glad. I mange år var jeg animator for børn på lejre og forskellige arrangementer, så jeg tog mig også af, hvordan man kunne gøre mGarden til et trygt og sjovt sted for de mindste gæster. Min personlighed er vævet ind i mGarden. Uanset om du kommer med familie, venner eller alene, vil jeg gøre mit bedste for, at du i mGarden finder dit sted at hvile, nyde og tage en skøn oplevelse med at bo hos os.

Ferielejligheder mGarden annonce er blevet set 9019 gange siden 07.05.2023.