Ferielejlighed R&R Oaza Pag Smokvica - Kroatiske øer

priser fra € 65 per nat
Detaljeret beskrivelse

Glem for et stykke tid alt, hvad der generer dig, og gå ind i R&R Oaza-lejligheden på månens ø... Cirka femten minutter fra Pag-broen ligger det idylliske sted Smokvica, i Smokvica Oaza. Med udsigt til havet og horisonten kan du trække vejret i freden på et lille sted, slappe af med naturens lyde og fuglesang både med morgenkaffen og til en aftensang. Selvfølgelig kan du ikke holde en god ferie her uden en flok får. Et ideelt sted for familier med børn, men også for alle, der ønsker at komme væk fra byens stress og jag, mens de fuldt ud oplever naturen. Hvis du stadig vil have travlhed, er det ikke så langt væk: byen Pag - 18 km, Zadar - 45 km, øen Vir er 1 times kørsel væk... Efter at have besøgt alle de smukke steder og begivenheder, du ønsker, vend tilbage til oasen af fred, hav og sommerskyer på den blå himmel. Vi venter på dig og ser frem til din ankomst.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Minimum antal opholdsdage: 6 dage Max antal personer: 4 + 1 Check-in: 14:00h Check-out: 10:00h Små kæledyr: 5€/dag Betalingsmetoder Betaling sker ved indbetaling til en girokonto, nemlig: Forudbetaling - kræves for at bestille tid er at betale 30% af det samlede beløb. Resterende betaling - det resterende beløb skal betales inden ankomst til lejligheden. Boligskat inkluderet i prisen. Vi sender en skriftlig bekræftelse på reservationen (voucher)
Turistskat er inkluderet i prisen.
Dokumentation for reservationsbekræftelse ved reservation
Afbestillingspolitik
Forskudsbetaling kan ikke refunderes. Ved rettidig afbestilling (senest 15 dage før den reserverede dato) og i tilfælde af at ejeren formår at udfylde den annullerede dato fuldt ud, kan forudbetalingen bruges til en ny reservation på en ny dato (måske næste år) men under de lejebetingelser, der vil være gældende på det tidspunkt. I tilfælde af at den aflyste tid ikke opfyldes, tilbagebetales forudbetalingen ikke og kan ikke overføres til en ny aftale.
Afstande
  • Hav: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Dagligvarer: 3 km
  • Restaurant: 3 km
  • Læge: 18 km
  • Apotek: 18 km
  • Bank: 18 km
  • Posthus: 18 km
  • Tankstation: 18 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Parkering - 1 parkeringsplads WI-FI - Gratis aircondition - uden ekstra gebyr Rygning er kun tilladt på terrasserne
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed R&R Oaza
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 1 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Zgorzelec,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+1, August 2023
Bare perfekt

Vi tilbragte 10 dage på dette smukke sted, og vi håber at komme tilbage! Lejligheden er bare perfekt og landskabet og udsigten - spektakulær Ejerne meget søde og hjælpsomme

Anbefalet for : Aktiv ferie, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Ejernes svar
Tak

Kære Monika, Tak fordi du valgte vores lejlighed og mange tak for denne vidunderlige kommentar. Du og din familie er den slags gæster, nogen vil have, og jeg håber virkelig at se jer igen. romersk

Romana i Renata
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Ferielejlighed R&R Oaza annonce er blevet set 5528 gange siden 10.06.2023.