Ferielejligheder Olive&LavenderPag Mandre - Kroatiske øer

priser fra € 37 per nat
Detaljeret beskrivelse

Lejligheden er beliggende på 2 minutters gang fra stranden, butikker, markeder ..... Den består af et soveværelse, stue, spisestue og køkken, toilet, badeværelse og terrasse. Køkkenet er fuldt udstyret. Gæsterne kan bruge den gratis WiFi og aircondition. Håndklæder og sengetøj er til rådighed. Gratis privat parkering er gæster.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Turistskat er inkluderet i prisen.
Dokumentation for reservationsbekræftelse ved reservation
Afstande
 • Hav: 60 m
 • Strand: 60 m
 • Bycentrum: 50 m
 • Dagligvarer: 30 m
 • Restaurant: 50 m
 • Læge: 15 km
 • Apotek: 100 m
 • Bank: 15 km
 • Tankstation: 900 m
 • Jernbanestation: 45 km
 • Lufthavn: 50 km
 • Lystbådehavn: 200 m
 • Sportsaktiviteter: 300 m
 • Diskotek: 15 km
 • Kasino: 17 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
En grill og en velkomstdrink.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Olive&Lavender
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 18 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Zlatar,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+1, Juni 2021
En ferie at huske

Takket være Sviben-familiens ekstremt hjertelige gæstfrihed havde vi en drømmeferie i byen Mandre. Lejligheden var meget ren og pæn og veludstyret til egen forplejning. Kyst såvel som bymidten ligger kun få minutters gang væk. Særlig tak til Karla, der guidede os gennem stedet, viste nysgerrighed og anbefalede steder med god mad. Derfor anbefaler vi denne bolig til en alsidig og afslappende ferie.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Zagreb,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+1, Juni 2021
Et ophold at huske

Mandre, som har været i mit hjerte i årevis fra min mors historier om den afslappende havn, satte et ekstra og særligt mærke efter mit ophold i Olives lejlighed. Beskrivelsen af bygningen og de ledsagende fotografier kan ikke engang tilnærme dens charme og skønhed. Lejligheden er smuk, helt ren og ryddelig, udstyret til mindste detalje med alt hvad du har brug for på ferie. Blandt andet et helt nyt smukt køkken, som ikke engang blev brugt før vores ophold. Virkelig vidunderligt. En særlig charme tilvejebringes af udsigten fra den smukke overdækkede terrasse, mens du nyder udsigten til de første solstråler og havets refleksion. Stranden er meget tæt på huset, så hvis du ikke kan lide lange ophold i solen, og du er vild med svømning, kan du svømme flere gange om dagen :). Butikken ligger i samme gade, kun et par huse væk, så shopping er lige ved hånden. Og værterne? Det bedste i verden, kære, venlige og tilgængelige for al information om, hvordan du tilbringer din ferie på den bedste måde. Det er slet ikke tvivlsomt at vende tilbage til dette smukke sted, og jeg vil anbefale det til alle !!!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Natteliv, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Zagreb,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+1, Juli 2020
Nyder Mandre!

I midten af juli forblev min kæreste og jeg i Mandre på Pag i Lavander-lejligheden. Lejligheden er fantastisk, pæn smuk med en smuk udsigt. Køkken og badeværelse meget pænt, pænt soveværelse med behagelig seng. Lejligheden har også aircondition, tv, wi-fi og parkering. Et stort plus er beliggenheden, stranden med caféer og restauranter ligger 2-3 minutter væk, og butikken mindre. Hvad angår stranden er den ret stor, og hvis du vil have din ro, kan du finde et sted, hvor der ikke er mange mennesker. Jeg er også meget behageligt overrasket af værterne. Ivan og Danijela er vidunderlige mennesker fulde af forståelse, altid parate til at hjælpe, kære, tilgængelige, uanset hvad vi bad og havde brug for, forklarede de alt for os og hjalp. Alt i alt en vidunderlig oplevelse og sommer fra lejligheden, beliggenhed til værten. Jeg kan varmt anbefale det til alle, du bliver begejstret, og jeg kan ikke vente med at komme igen næste sommer.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Romantikere, Personer med kæledyr,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Ivan Sviben Annoncering idet 2017
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk, Slovensk,