Ferielejligheder OleandraPag Mandre - Kroatiske øer

priser fra € 50 per nat
Detaljeret beskrivelse

Apartments Oleandra er beliggende i centrum af turistbyen Mandre, på øen Pag, i en stille gade kun 60 meter fra den nærmeste strand. Vi udlejer tre lejligheder. Alle terrasser vender ud mod havet. Vi har en grill i gården, som er tilgængelig for alle gæster. Vi har en rummelig parkeringsplads til op til 10 køretøjer, som er gratis for vores gæster. Vi brugte år 2020 til en totalrenovering af alle lejligheder, for at opfylde betingelserne for 4-stjernet kategorien. Toværelseslejlighederne på 1. sal har nu to badeværelser, opvaskemaskine og vaskemaskine, nye el- og vvs-installationer. Hver lejlighed har en separat indgang.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Lejlighedens pris inkluderer følgende: fuldt udstyret køkken og værelser, sengetøj, trådløst internet, parkering og turistskat. Vaskemidler medfølger ikke. Brugen af aircondition er også inkluderet i prisen (op til 10 timer pr. opholdsdag). Slutrengøring koster €50 for A2+1, €70 for A4+1. På ankomstdagen er det muligt at overnatte i lejligheden fra kl. 14, og ved afrejse bedes man forlade den senest kl. Du kan indbetale beløbet til vores girobankkonto. Du afholder selv alle bankgebyrer. Resten af beløbet betales ved ankomst. Vi giver dig besked via e-mail om modtagelsen af forudbetalingen.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Dokumentation for reservationsbekræftelse ved reservation
Afbestillingspolitik
Refusionsregler ved forudbetaling: annullering af reservationen 60 dage eller mere fra datoen - tilbagebetaling af 100% af beløbet; annullering inden for 60 til 30 dage efter aftalen - tilbagebetaling af 50% af beløbet; afbud senest 30 dage efter aftalen - ingen refusion
Afstande
  • Hav: 60 m
  • Strand: 60 m
  • Bycentrum: 100 m
  • Dagligvarer: 100 m
  • Restaurant: 100 m
  • Apotek: 500 m
  • Tankstation: 800 m
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand,
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Oleandra
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Igor Čemeljić Annoncering idet 2021
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk,
Mere om ejeren

Lejligheder Oleandra er en familievirksomhed, der startede i Mandre, en grøn oase på øen Pag, et ideelt sted for gæster, der ønsker en fredelig familieferie.

Ferielejligheder Oleandra annonce er blevet set 22250 gange siden 27.04.2021.