Ferielejligheder OsijekOsijek - Slavonien og Baranja

priser fra € 55 per nat
Detaljeret beskrivelse

Lejlighederne Osijek og Osijek 1 ligger på 1. sal i en bygning i det rolige boligområde Sjenjak, ved siden af er der en stor gratis parkeringsplads og et sporvognsstoppested. Lejlighederne ligger tæt på hovedgaderne og veje, der forbinder Osijek med de omkringliggende byer og motorvej A5. I nærheden ligger fodboldstadionet og sportshallen "City Garden", "City Pools", restauranter og den historiske kerne af Osijek - den barokke fæstning. LEJLIGHED OSIJEK er en 4-værelses lejlighed på 92 m², med en solrig stue og et roligt nordligt område til nattesøvn. Der er et værelse med dobbeltseng, to enkeltværelser, stue med sovesofa, to badeværelser, separat toilet, køkken og balkon. LEJLIGHED OSIJEK 1 er en 2-værelses lejlighed med en størrelse på 40 m² og ligger ved siden af 4-værelses lejligheden Osijek. Det har et soveværelse med en stor dobbeltseng, som kan adskilles i to separate senge. I stuen, forbundet med spisestuen og køkkenet, er der et sofasæt, en lænestol, et sofabord og et fjernsyn.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Betalingsmåde Kontant efter afhentning af nøgler eller ved forudbetaling af faktura. Ved længere ophold giver vi rabat efter at have sendt en forespørgsel. VIGTIG INFORMATION: Efter reservationen er foretaget vil vi hurtigst muligt informere dig om den samlede pris for opholdet samt kontonummer for betaling af reservationen. Reservationen vil blive bekræftet på tidspunktet for betaling af mindst 30% af den samlede pris for opholdet. Ankomst til lejlighederne fra kl. 14.00, og afgang kl. 10.00. Prisen inkluderer en dags leje uden morgenmad. Iværksætteren er ikke i momssystemet. Alle skatter og forsikringer er inkluderet i prisen.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
I tilfælde af annullering af reservationen en dag før ankomst, refunderes forudbetalingen.
Afstande
  • Strand: 3 km
  • Bycentrum: 3 km
  • Dagligvarer: 100 m
  • Restaurant: 100 m
  • Læge: 3 km
  • Apotek: 50 m
  • Bank: 100 m
  • Posthus: 100 m
  • Tankstation: 100 m
  • Busstation: 3 km
  • Jernbanestation: 3 km
  • Lufthavn: 18 km
  • Sportsaktiviteter: 200 m
  • Nationalpark: 14 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand,
Ekstra tilbud
Lejlighederne er udstyret med alle de nødvendige apparater for at gøre dit ophold så behageligt som muligt. I stuen er der aircondition, kabel-tv og trådløst internet. Køkkenet er udstyret med komfur med emhætte og ovn, opvaskemaskine, køleskab, mikroovn, kaffemaskine, vandvarmer, brødrister og alt nødvendigt køkkenudstyr. På badeværelset har du en hårtørrer, håndklæder og badetilbehør til din rådighed. Hvis det er nødvendigt, kan du bruge vaskemaskine, strygebræt og strygejern. På anmodning kan en ekstra stol og seng til små børn klargøres. Ved at komme ind i lejligheden bliver du bruger og alle dine kommentarer er værdifulde for os, fordi de er med til at gøre de næste gæster mere tilfredse. Især hvis der var en fejl i udstyret, enheder eller en fejl i opbevaringen. Giv os venligst besked med det samme for at sikre, at du er tilfreds med vores service og dit ophold i lejligheden så hurtigt som muligt.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Osijek
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Petar Tumir
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

Ti års erfaring med udlejning af lejligheder.

Ferielejligheder Osijek annonce er blevet set 3483 gange siden 05.05.2023.