Ferielejligheder NataOrebić - Dubrovnik region

priser fra € 65 per nat
Detaljeret beskrivelse

Moderne og fuldt udstyrede lejligheder ved indgangen til Orebic, inden for en lille familielejr. Lejlighederne ligger på 2. sal i et familiehus med en smuk udsigt over Peljesac-kanalen, kun 80 m fra hovedstranden og 15 minutters gang til byens centrum og havn.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Send forespørgsler via e-mail eller kontakt telefon (måske hvad sker der / viber). Ved reservation er det nødvendigt at betale et forskud på 30% af det samlede lejebeløb og ved ankomsten resten. Ankomsttid efter kl. 12 og afgang indtil kl. 10. På afrejsedagen er muligheden for forlænget ophold i lejren efter behov (brug af brusebad, toilet og køleskab) gratis.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Forskud refunderes i tilfælde af aflysning på grund af covid-19, op til 7 dage før ankomstdatoen.
Afstande
  • Hav: 80 m
  • Strand: 80 m
  • Bycentrum: 1 km
  • Dagligvarer: 500 m
  • Restaurant: 500 m
  • Læge: 1.5 km
  • Apotek: 1.2 km
  • Bank: 1.5 km
  • Posthus: 1.7 km
  • Tankstation: 600 m
  • Lufthavn: 200 km
  • Lystbådehavn: 1.7 km
  • Sportsaktiviteter: 300 m
  • Diskotek: 400 m
  • Kasino: 70 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand,
Ekstra tilbud
Gæsterne har en fælles terrasse på 50 m2 med grill. Rundt om huset er der en lille lejr med en ekstra grill og masser af plads til leg (velegnet til familier med børn). På stranden er der mulighed for vandsport (windsurfing, rør- og bananture, udlejning af jetski, kanosejlads, kanosejlads). I nærheden er der mulighed for at leje en tennisbane, minigolf, fodbold i et bur med kunstgræs, bil- og bådudlejning. Gæsterne har en velkomstdrink ved ankomsten. Parkering er foran lejligheden og er gratis (ingen reservation nødvendig).
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Nata
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 4 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Split,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+1, August 2023
Hvil for sjælen

Meget, meget ren og ryddelig lejlighed med alt hvad du behøver. Terrassen er smuk, og vi tilbragte det meste af vores tid lige der. En smuk strand med krystalklart hav ligger et minuts gang fra lejligheden. Værterne er yderst venlige, tilgængelige på ethvert tidspunkt af dagen. Vi anbefaler bestemt!

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Osijek,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, Juli 2023
Sommerferie i Orebić

Pæn, ren og nyindrettet lejlighed ved indgangen til Orebić. Alt ligesom på billederne. Placeringen er langt fra byens centrum (hvilket efter min mening slet ikke er en ulempe), hvortil det er 15 minutters gang langs havet, men ideel til at gå til stranden, som er bogstaveligt talt 2 minutter væk, og store supermarkeder. Værterne er imødekommende, diskrete, men altid tilgængelige for alle henvendelser. Vi blev mødt med en flaske fremragende lokal vin. Alle anbefalinger og på gensyn!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Tarnow,
Meget godt (4/5) Opholdt sig ind A2+2, Juni 2023
Meget god lejlighed

Meget god beliggenhed, roligt kvarter, perfekt udsigt fra balkonen, ren og rummelig lejlighed, meget søde værter. I starten var der frygt for nærheden af en travl gade, men det generer ikke. Masser af plads til parkering, cykler, bord osv. Meget tæt på havet, butik, restaurant, promenade. Vi anbefaler!!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Natalija Đeldum Annoncering idet 2014
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk, Tjekkisk, Sovakisk,
Mere om ejeren

Kære gæster, I 20 år har vi forsøgt at være gode værter for vores gæster. Med regelmæssige investeringer og vedligeholdelse af lejligheder ønsker vi at sikre dig et behageligt ophold og uforglemmelige øjeblikke af din velfortjente ferie. Vi har renoveret vores enheder i 2018 og 2019 for at få dig til at føle dig endnu mere komfortabel. Velkommen!

Ferielejligheder Nata annonce er blevet set 47769 gange siden 10.02.2014.