Ferielejligheder NadaOrebić - Dubrovnik region

priser fra € 55 per nat
Detaljeret beskrivelse

Lejlighederne Nada ligger i et familiehus, der ligger 5 minutters gang til stranden og centrum af Orebic, men isoleret fra folkemængderne og støj fra biler. Lejligheden har en fantastisk beliggenhed! Huset tilbyder indkvartering i to fuldt møblerede lejligheder med kapacitet på 2 1 og 6 2 senge. Den lille lejlighed har 2 terrasser. en terrasse er på den solrige (sydlige) side og den anden (på østsiden). Fra terrassens sydside kan du se en del af havet! Stor lejlighed med udsigt ligger også på den sydlige solside og er dækket af naturlig skygge. . Lejlighederne er udstyret med aircondition, wi-fi internet, mikrobølgeovn, køkkenudstyr, køleskab, alt nødvendigt redskab og sengelinned. Den store lejlighed har vaskemaskine Sengetøj skiftes en gang om ugen. Lejeprisen inkluderer aircondition, skat, internet, parkering. Alle gæster kan bruge grillen i husets stueetage på en stor terrasse overdækket med naturlig skygge. Parkeringsplads fra hinanden. 6 2 og 2 1 har ved siden af huset med separat indgang

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Når du bestiller en lejlighed, betaler du et forskud på 30% af det samlede beløb! Jeg sender dig betalingsfakturaen, når du bekræfter reservationen. Det ideelle ankomsttidspunkt er fra kl. 14 og afgang til kl. 10 Ved at klikke på reservationskalenderen og prislisten kan du se ledige og travle datoer i lejlighederne samt lejlighedspriser !!
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Bycentrum: 100 m
  • Dagligvarer: 100 m
  • Restaurant: 200 m
  • Læge: 200 m
  • Apotek: 400 m
  • Bank: 100 m
  • Posthus: 200 m
  • Tankstation: 800 m
  • Busstation: 100 m
  • Jernbanestation: 125 km
  • Lufthavn: 150 km
  • Lystbådehavn: 200 m
  • Sportsaktiviteter: 500 m
  • Diskotek: 1 km
  • Nationalpark: 50 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Gæster, der opholder sig 2 uger eller længere af værterne, behandles på en behagelig grillmiddag, hvor de kan smage hjemmelavet rødvin og hjemmelavet konjak. Hver gæst modtager en velkomstdrink. Den store lejlighed tilbyder gæsterne en vandkøler med 20 liter vand (gratis).
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Nada
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 5 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Zagreb,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A6+2, Juli 2023
Stor og rummelig lejlighed, vidunderlige værter

Rummelig, stor lejlighed med tre badeværelser, masser af plads, masser af skabe i alle rum, aircondition, stor terrasse, udstyret køkken. Et par minutters let gåafstand til stranden, centrum, kirke, butikker. Værterne er særligt venlige og meget gæstfrie, de har fin hjemmelavet vin og likører. Vi havde en fantastisk tid, og hvis vi kommer til Pelješac igen, vender vi tilbage til Nada-lejlighederne.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Warszawa,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A6+2, Juni 2023
juni ophold

Lejlighed meget komfortabel, ren og rummelig med masser af opbevaringsplads. Køkkenet er udstyret med alt hvad du behøver. Fordelen er også 3 badeværelser, heraf et med vaskemaskine. Den store skyggefulde terrasse er perfekt til morgenmad og aftensmagning af lokal vin. Lækker ejer, der altid var hjælpsom. Jeg anbefaler stærkt denne bolig!

Anbefalet for : Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Ozalj,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A6+2, Juli 2022
Lejlighed 6+2

Et perfekt sted at bo med familien, en meget komfortabel lejlighed med en smuk udsigt over Korčula, hygiejne på niveau, og værten er behagelig og imødekommende, og kun vinen... PS du skal smage det

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Nada Tolj Annoncering idet 2014
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk,
Mere om ejeren

mit navn er Hope og jeg er din værtinde og ejer apartmna.živim med sin familie i stueetagen, som huse apartmani.ako du har brug for noget, jeg er her for at hjælpe dig! Jeg synger i den dalmatiske bande, så nogle vil have en chance for at se det og lytte, hvis i denne periode er i Orebic! Jeg ønsker dig et behageligt ophold i min lejlighed !!!

Ferielejligheder Nada annonce er blevet set 58821 gange siden 09.07.2014.