Ferielejligheder JomiOrebić - Dubrovnik region

priser fra € 60 per nat
Detaljeret beskrivelse

Daglig indkvartering. Familiehus-ny bygning omgivet af grønne-olivenlunde og 3000m2 have. Fred og vidunderlig udsigt slappe af. Vi er i blindgaden i optimal afstand fra alle de faciliteter, der er nødvendige for et godt ophold. . En 10 minutters gåtur tager dig til stranden, centrum, butikken, restauranten osv. Moderne udstyrede lejligheder omfatter sengelinned, toiletpapir, flydende håndsæbe, håndklædestativ og regelmæssig vedligeholdelse. Wi-Fi og kabel internetforbindelse. A1 lejlighed med 3 separate soveværelser - hver har eget bad / toilet, stue, køkken, spisestue og galleri med 2-sengetøj, 3klime. Lejligheden har også en stor terrasse med paraplyer og en siddeplads. Pusenje er kun tilladt på terrassen, ellers er hele huset ikke-ryger. A1 er hele anden etage i et familiehus, har en separat indgang og har udsigt over havet i syd. A2 og A3 ligger i stueetagen med udsigt over havet. Værftet giver rigelig parkeringsplads til flere biler og varevogne.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Efter bookingbekræftelse forventer vi, at du betaler på forhånd 10% af den samlede pris for opholdet på vores konto. Betaling sker ved ankomst den første dag, og hvis du vil, kan du betale hele beløbet til os, før du ankommer. Ideel ankomsttid er efter 14:00 og afrejse til 10:00. Selvom vi om muligt kan mødes for at møde dig. Vi holder et forskud, hvis du afbestiller 8 dage før ankomst. Undtagelse af ulykke på vej og døds sag.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 600 m
  • Strand: 600 m
  • Bycentrum: 400 m
  • Dagligvarer: 400 m
  • Restaurant: 400 m
  • Læge: 400 m
  • Apotek: 900 m
  • Bank: 400 m
  • Posthus: 600 m
  • Tankstation: 1.3 km
  • Busstation: 600 m
  • Lufthavn: 175 km
  • Lystbådehavn: 600 m
  • Sportsaktiviteter: 700 m
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
. Båden forbinder os til kysten med Korculo byen og der er muligheder for charter og motorbåd chartering. Der er muligheder for vandreture, padling, surfing, tennis, svømning. Også organiserede ture til Dubrovnik og Mostar og fiskere. En velkomstfest og en middag hvis du opholder dig en uge er inkluderet. Vi vil også gerne udstyre dig med turistmateriale som info mapper, kort over steder og så videre. Der er en kø, der er i lejligheden på flere sprog. Lejlighederne leveres i tilfælde af uheld. Inkluderet i prisen; internet, brug af vaskemaskiner og håndklæder, grill, parkering, opholdsskat, velkomstdrink, en middag hvis du overnatter 7 nætter.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Jomi
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 9 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Rybnik,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+1, Juli 2022
Jeg anbefaler!

Fantastisk lejlighed. Rummeligt, rent, veludstyret. Store komfortable senge, en terrasse med liggestole omgivet af velholdt vegetation, en smuk udsigt over havet. Der er fred og ro omkring. Ingen går denne vej, ingen går. Det er ligesom i paradis. Adgangen til lejligheden er let op ad bakke eller ad trapper, men den er kort og træthedsfri. Men ved at flytte væk fra centrum får vi en fantastisk, beroligende atmosfære, udsigt og ro. Værtinden er meget høflig og gæstfri. Han bekymrer sig om alt, takket være hvilke der er sådanne og ingen andre forhold. Vi tilbragte 2 uger her og ville elske at blive længere. Den bedste indkvartering vi har haft i Kroatien til en overkommelig pris.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Kraków ,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A6+1, August 2021
En smuk ferie i Orebic!

Vi tilbragte 10 smukke dage med Lidia. Lejligheden er meget rummelig og består af tre separate soveværelser, 3 badeværelser og en stue med køkken. Der er en mezzanin i stuen, så vi har flere sovepladser. Køkkenet er meget godt udstyret med alle de nødvendige redskaber, der er en kaffemaskine, brødrister, fuld service, opvaskemaskine tabletter, væsker, næsten alt! Håndklæder, sæbe og shower gel på badeværelserne! Værelserne har store senge og enorme garderober, hver med et tv. Efter et par dage foreslog Lidia at rengøre og skifte sengelinned og håndklæder. Lejligheden er meget ren. En stor fordel er den smukke store terrasse, hvorfra du kan beundre Adriaterhavet, den bedste udsigt både om dagen og om natten til stjernerne. Huset er smukt beliggende, vi kunne bruge urterne, der vokser i haven. Vi har ingen indvendinger mod selve lejligheden, vi håber at besøge Lidia igen i Orebic en dag. Et par ord om ejeren, Lidia er en vidunderlig person, hun er meget åben og taler glimrende engelsk. Hun fortalte os, hvor hun skulle hen til strandene, hvor man skulle parkere i Dubrovnik, hvor man skulle spise velsmagende, hvad man skulle se og hvor man skulle gå hen, alle anbefalingerne var bemærkelsesværdige, især en tur til de omkringliggende øer, var sandsynligvis højdepunktet i vores ferie ! Jeg tror, at det er en af de største ideer at bo hos Lidia, så jeg kan varmt anbefale det, og det giver dig 10 stjerner!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Schio ,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A6+1, August 2020
Alt perfekt!

Smuk lejlighed udstyret med alt. Perfekt rengøring. Fantastisk udsigt. Lidia og hendes familie vidunderlige mennesker, venlige og hjælpsomme. Praktisk til alle tjenester. Hvis du ikke vil tage bilen på meget kort tid, når du havet, eller du ankommer til centrum. Min perfekte ferie! Jeg kan ikke vente med at komme tilbage!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere, Personer med kæledyr, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra italiensk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Lidia Starašinić Annoncering idet 2016
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk,
Mere om ejeren

God eftermiddag og velkommen. Ved at vælge vores bolig, du har valgt fred, smuk udsigt, det rigtige sted for ferie. Sådan arbejder som en turistguide dine gæster happy'm på din tjeneste i juli og august. Findes på celle 00385981614600 24 timer i døgnet.

Ferielejligheder Jomi annonce er blevet set 51648 gange siden 22.01.2016.