Ferielejligheder AnitaOrebić - Dubrovnik region

priser fra € 50 per nat
Detaljeret beskrivelse

Orebić er et ideelt fredeligt sted for en komplet ferie, med et smukt landskab og et smukt klart hav. Den største strand i Trsenica ligger kun 200 m fra lejligheden. I nærheden af 50 m er der et supermarked, bageri, kaffebar, frugt- og grøntsagsbod, restaurant, fodboldbane, kiosk. . Hver lejlighed har egen terrasse. Anlægget har en privat parkeringsplads i skyggen og en pejs til rådighed for gæster under hele opholdet. Alle lejligheder har aircondition, satellit-tv, WI-FI (internet). Vi ønsker dig et behageligt ophold!

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Turistskat er inkluderet i prisen. For at reservere en lejlighed er det nødvendigt at betale et forskud på 20% af den samlede pris for opholdet. Klimaanlægget er ikke opladet, det er inkluderet i prisen.Resten af betalingen sker ved ankomst til lejligheden. Det ideelle tidspunkt for ankomst i lejligheden er efter kl. 14, og afgang før kl. 10, vi kan selvfølgelig aftale andet, hvis vi har mulighed for at forlænge opholdstiden i lejligheden, samt tidlig indrejse i lejligheden.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Dokumentation for reservationsbekræftelse ved reservation
Afbestillingspolitik
I betragtning af situationen med COVID-19, i det omfang annulleringen af reservationen er relateret hertil, returnerer vi hele forudbetalingen.
Afstande
  • Hav: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Bycentrum: 500 m
  • Dagligvarer: 50 m
  • Restaurant: 50 m
  • Læge: 700 m
  • Apotek: 500 m
  • Bank: 700 m
  • Posthus: 800 m
  • Tankstation: 1 km
  • Lystbådehavn: 1 km
  • Sportsaktiviteter: 100 m
Strandtype/Kysttype
Sandstrand,
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Anita
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 5 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Kędzierzyn-Koźle,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+1, September 2023
Helligdage

Jeg kan varmt anbefale det, lejligheden er ren og velholdt, fantastisk beliggenhed, tæt på butikker, en restaurant og 3 minutter til havet.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Bevægelseshæmmedde personer,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Zagreb ,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A3, Juli 2023
Henstilling

For hver anbefaling. Lejligheden har alt hvad du behøver, rent og ryddeligt. Værterne er yderst imødekommende og venlige.

Anbefalet for : Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Tuzla,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+1, Juli 2023
Alle anbefalinger

Indkvarteringen er meget god, alt er pænt og rent. Lejligheden har alt hvad du behøver for et ophold. Venlige værter. Lejligheden ser meget bedre ud personligt end på billederne. Foran lejligheden er en kæmpe terrasse, der er velegnet til mindre børn, men også til at sidde, da den er i skygge hele dagen. Jeg anbefaler det til familier med små børn, men også til alle, der ønsker at tilbringe deres ferie i fremragende indkvartering.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Natteliv, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere, Bevægelseshæmmedde personer, Personer med kæledyr, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Anita Župan Annoncering idet 2015
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Ferielejligheder Anita annonce er blevet set 87516 gange siden 20.02.2015.