Ferielejlighed TaraKrk Omišalj - Kroatiske øer

priser fra € 55 per nat
Gæstevurdering Baseret på 3 anmeldelser
Godt 3/5
Detaljeret beskrivelse

Studielejligheden og lejligheden ligger i stueetagen i familiens hus og 5 minutters gang fra den første strand. Parkeringsplads til rådighed.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Booking forskud 20% af den samlede pris. På afrejsedagen til frigivelse lejlighed indtil kl. 10. Indtjekning er efter 14:00.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
I tilfælde af aflysning gælder forskud til den næste reservation I tilfælde af aflysning vil forskud være gyldige til den næste reservation.
Afstande
  • Hav: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Bycentrum: 2 km
  • Dagligvarer: 100 m
  • Restaurant: 2 km
  • Læge: 2 km
  • Apotek: 2 km
  • Bank: 2 km
  • Posthus: 2 km
  • Tankstation: 2 km
  • Lufthavn: 2 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
rafting-36 km fra Omisalj zip-line-11 km fra Omisalj ridning-11 km fra Omišalj mulighed for at organisere kajaksejlads 300 km vandrestier på øen Krk dykning
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Tara
Gæstevurderinger
Godt 3/5
Gæstevurdering Baseret på 3 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
slovenj gradec,
Meget godt (4/5) Opholdt sig ind A2+2, September 2023
Tilfreds

Lejligheden er ren og ryddelig. Ejeren er venlig. Bil på parkeringspladsen, indhegnet. Hver morgen kom den lokale kat for at hilse på os, hun havde også de unge killinger med for at vise os. Der er virkelig 120 trin til havet, men – hey, du skal sprede dig lidt. Men du kan gå rundt på vejen, hvis trappen er for stejl. Stranden er meget forskelligartet - fra betonmoler til "skjulte" bugter. Min kone og jeg var i september, kysten var næsten tom, havet varmt... vi nød det virkelig. Jeg kan klart anbefale en aftentur langs kysten til centrum og "vandre" gennem de smalle gader i Omišalj... Pesja strand ligger tre kilometer væk, med en stor parkeringsplads. Når du først er på denne strand, kan du gå gennem skoven til Mirin, de arkæologiske rester fra romertiden. Jeg kommer tilbage. Jeg anbefaler.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra slovensk - Vis original
Hajdúszoboszló,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, Juli 2023
Perfekt!

Vi tilbragte en uge her med 2 voksne, 7 og 14 år gamle børn. Lejligheden er rummelig, sofistikeret og ren. Det har en stor privat terrasse. Det var en positiv skuffelse i forhold til billederne. Værten er meget venlig. Vi vil helt sikkert gå tilbage. Jeg anbefaler det på det varmeste!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Natteliv, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Romantikere, Bevægelseshæmmedde personer, Personer med kæledyr, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra ungarsk - Vis original
Ejernes svar
svar på kommentar

Tak og I var kære gæster og jeg glæder mig til at møde jer igen. Carmel

Ljubljana ,
Katastrofe (1/5) Opholdt sig ind A2+2, Juli 2023
Opkrævet for flere dage end opholdt sig

Vi boede i lejligheden i 7 dage, de opkrævede os for 8 dage, på trods af at vi nævnte dette til ejeren. Hun ville ikke give pengene tilbage.Der er 120 trin op ad bakke til stranden. Lejligheden er ikke ren, edderkopper, ødelagt toilet. Smal seng i soveværelset og alt indelukket i soveværelset. Uvenlig ejer anbefaler jeg ikke.

Anbefalet for : Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra slovensk - Vis original
Ejernes svar
svar på Damjans kommentar

Fru Damjana reserverede 10 nætter og besluttede efter 7 nætter at tage afsted, fordi hendes hus angiveligt brænder. Regningen for damen var på 650 EUR, og på grund af den tidligere annullering blev den reduceret med 90 EUR. Hun modtog regningen, så på den og betalt. Lejligheden er rengjort, sengetøjet er rent, og jeg har aldrig haft en kommentar til renlighed. Toilettet er ikke i stykker. Jeg anbefaler ikke damen som gæst. De efterlod en beskidt lejlighed, et skab fyldt med affald. Håndklæder smidt på badeværelsesgulvet.Jeg har aldrig haft sådanne gæster før - jeg gætter på, at hendes kommentar om lejligheden skyldes hendes vrede over, at kontoen ikke svarede til hende, fordi hun havde truet med det.

Mladen Pasarić Annoncering idet 2016
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Ferielejlighed Tara annonce er blevet set 59543 gange siden 05.06.2016.