Ferielejligheder Tafra Omiš - Split og dens omgivelser

priser fra € 69 per nat
Detaljeret beskrivelse

Apartments Tafra er beliggende i Lokva Rogoznica i hjertet af Dalmatien, syd for Omis, kun 9 km væk. I samme retning vil vejen tage dig i retning af Makarska eller Dubrovnik. Lokva Rogoznica er et malerisk lille sted ideelt for alle dem, der ønsker en ægte middelhavsatmosfære med klart hav og smukke strande omgivet af fyrretræer. Ferie i Tafra-lejligheder vil give dig komfort, der vil give dig et behageligt ophold og fuldstændig fred. Lejlighed A1 består af et soveværelse til 2 personer og udgang til en altan. Der er også en udtrækslænestol på værelset, så det kan være en ekstra seng til et barn. Lejligheden har et badeværelse og et køkken med en stue med en oplukkelig seng til 2 voksne eller to børn. Fra stuen er der udgang til en altan.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
For at bekræfte reservationen er det nødvendigt at betale et forskud på 30% af den samlede pris til ejerens bankkonto, resten betales ved ankomst til lejligheden kontant eller til ejerens bankkonto. Det ideelle tidspunkt for ankomst til lejligheden er kl. 14.00 og afgang fra lejligheden er kl. 10.00. Jeg vil også understrege, at i højsæsonen fra 25.06.22 til 03.09.22 er minimumsopholdet 7 dage. I for- og undersæsonen er minimumsopholdet 3 dage.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Bycentrum: 1 km
  • Dagligvarer: 1 km
  • Restaurant: 300 m
  • Læge: 9 km
  • Apotek: 9 km
  • Bank: 9 km
  • Posthus: 300 m
  • Tankstation: 9 km
  • Busstation: 300 m
  • Jernbanestation: 30 km
  • Lufthavn: 60 km
  • Lystbådehavn: 9 km
  • Sportsaktiviteter: 9 km
  • Diskotek: 9 km
  • Kasino: 9 km
  • Nationalpark: 60 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand,
Ekstra tilbud
Lejligheder Tafra har parkering og separat indgang. Alle lejligheder har aircondition, har SAT/TV og brug af grill. Vi tilbyder også brug af en udendørs (sæsonbestemt) pool med solterrasse, brug af et sæsonåbent udendørs spabad samt brug af et fitnesscenter i stueetagen. Vi tilbyder også brug af vaskemaskine som er fælles for alle lejligheder mod et mindre tillæg. Alle balkoner og terrasser har udsigt over havet og øen Brac. Stranden ligger 200 m væk, restaurant 250 m og butikker 1000 m. Lokva Rogoznica ligger nær byen Omis, som er en lille malerisk by beliggende ved floden Cetinas udmunding i hjertet af Dalmatien. Byen har været kendt for sin turbulente fortid siden romertiden. Det er kendt for sine fæstningsværker og talrige kulturelle monumenter (pirater, festival ...). Det har rige sportsgrene
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Tafra
Gæstevurderinger
Meget godt 4/5
Gæstevurdering Baseret på 3 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Osijek,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+1, Juli 2022
Et paradis for familieferier

Selvom denne lejlighed ikke har direkte udsigt til havet, som alle ønsker og leder efter, så kompenserer alt andet for forventningerne! Billederne i annoncen er autentiske, alt er rent og velholdt. Ejeren er imødekommende, venlig og altid til din tjeneste! Wi-fi har dækning på grunden, parkeringspladsen byder på skygge under oliventræerne de fleste dage, poolen og liggestolene er rene, jacuzzien er en rigtig forfriskning. Nærheden af stranden er 200 ms med en vidunderlig lille cafe til eftermiddag forfriskning efter svømning i det klare hav. Og morgenen er forbeholdt svømning i poolen og hygge under paraplyerne, mens børnene hygger sig i poolen (såvel som dem, der har det sådan). Vi har været her to år i træk, og vi er rigtig glade for overnatningen og værterne samt naturen, for lejlighederne er omgivet af træer, rosmarinbuske, agaver og oleandere.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Osijek,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+1, Juli 2022
Smuk lejlighed

Indkvarteringen er nøjagtig som vist på billederne, og værten er meget venlig og imødekommende. Puljen er altid ren og vedligeholdt og jacuzzien også. Vi var glade for terrassen i vores lejlighed, altid i behagelig skygge og omgivet af grønne områder.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Warszawa,
Katastrofe (1/5) Opholdt sig ind A2+1, Juni 2021
Advarsel

Ikke rart, vært. Adgang med bil til lejligheden grusom. Hældning fra stranden kun for sportsfolk, langt væk, og swimmingpoolen er en soppebassin. Der er ingen havudsigt fra lejlighed A2, kun en parkeringsplads med biler.

Anbefalet for :
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Grgo Tafra Annoncering idet 2020
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

Jeg har lejet lejligheder professionelt i 17 år, og jeg forsøger altid at glæde mine gæster og være til deres tjeneste. Det er min største fornøjelse, når mine gæster vender tilbage, og det giver mig et incitament til at blive endnu bedre til at udføre denne forretning.

Ferielejligheder Tafra annonce er blevet set 30990 gange siden 23.01.2020.