Ferielejlighed CoccoOmiš - Split og dens omgivelser

priser fra € 155 per nat
Detaljeret beskrivelse

En ny, moderne lejlighed i umiddelbar nærhed af Cetina-floden og Adriaterhavet. Med 65 m2 boligareal kan den komfortabelt rumme op til 4+1 personer, og altanen byder på udsigt over floden og Cetina-mundingen. Lejligheden ligger på tredje sal. Bygningen har elevator. Lejligheden består af to soveværelser, et badeværelse, et veludstyret køkken med spiseplads, en stue og en overdækket balkon med udsigt over floden. Det første soveværelse har en stor seng (180 x 200) til 2 personer, natborde og opbevaringsplads til dit tøj og bagage. Det andet soveværelse har to senge (90 x 200) til 2 personer, natborde og opbevaringsplads til dit tøj og bagage. Begge soveværelser er lyse og har masser af naturligt lys gennem ovenlysvinduet. Soveværelserne har aircondition. Den består af en stue og en spisestue i ét rum, og et meget moderne, åbent køkken. Der er også et nyt køkken med de nyeste hvidevarer, herunder en 4-brænder elektrisk kogeplade, elektrisk ovn, køleskab, fryser, elkedel og alt det service, der er nødvendigt til selvforplejning. Lige ved siden af køkkenet er en spisestue med bord til 4 personer. Der er også opholdsstue med tv, elegant sovesofa og sofabord. Det har tv og Wi-Fi. Køling og varme i stue og køkken med aircondition. Glasskydedøre i stuen åbner direkte ud til altanen. Balkonen har panoramaudsigt over floden og havet. Kommer du i bil, er der en offentlig byparkering omkring bygningen. Vores lejlighed ligger 500 meter fra byen Omiš, som faktisk kun ligger 5 minutters gang fra vores sted. Sandstranden (500 meter væk) er et par minutters gang væk.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
For at bekræfte reservationen beder vi alle vores gæster om at betale et depositum på det aftalte beløb på 30% på forhånd. Betaling sker til en kroatisk banks konto. Resten af beløbet betales ved ankomst til Omiš. Check-in: fra 14:00 Check-out: indtil 10:00
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Afbestilling: Gæsten kan afbestille gratis 14 dage før ankomst. Reservationsdepositum tilbagebetales ikke, hvis du afbestiller senest 14 dage før aftalt ankomst.
Afstande
  • Hav: 200 m
  • Strand: 500 m
  • Bycentrum: 500 m
  • Dagligvarer: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Læge: 200 m
  • Apotek: 500 m
  • Bank: 200 m
  • Busstation: 500 m
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand,
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Cocco
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Ivana Kovačić Annoncering idet 2016
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk,
Ferielejlighed Cocco annonce er blevet set 1066 gange siden 19.04.2024.