Ferielejlighed GizellaČiovo Okrug Donji - Kroatiske øer

priser fra € 50 per nat
Detaljeret beskrivelse

Fremragende udstyret (alt inkluderet i prisen, såvel som turistskatten), rummelig lejlighed Gizella, i stueetagen af et familiehus, med terrasse, gårdhave og parkering, dens beliggenhed tilbyder en rolig, afslappende familieferie i skygge af appelsin, citron, mandariner og smukke fyrreskove, der tårner sig op over det krystalklare hav, med mulighed for at gå og cykle ved siden af olivenlunde og middelhavsmedicinske planter, Šljunčana, klippe- og betonstrande, med parkering, butikker, caféer , restauranter, fastfood, børne- og sportslegepladser, bus og hæveautomat er en fem-seks minutters gang. På samme tid, kun 8 km væk, tilbyder den antikke by Trogir, under beskyttelse af UNESCO, forbundet med broer, tæt på Krka National Park, øerne Šolta og Brač, dynamiske udflugter og underholdning. Nærheden til lufthavnen gør din ankomst lettere, og det er muligt at arrangere en transfer. Du er de eneste gæster i bygningen, du har en separat indgang, stedet er lille, roligt og smukt. Vi glæder os til at byde dig velkommen med en velkomstdrink!

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Turistskat er inkluderet i prisen. Reservationen bekræftes af en forudbetaling til kontoen på 30% af boligens samlede pris. Resten af beløbet indbetales tre dage før ankomst til kontoen eller første dag efter ankomst kontant. Ankomst efter kl. 14.00 og afgang kl. 10.00.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Bycentrum: 8 km
  • Dagligvarer: 50 m
  • Restaurant: 20 m
  • Læge: 4 km
  • Apotek: 4 km
  • Bank: 8 km
  • Posthus: 4 km
  • Tankstation: 8 km
  • Busstation: 10 m
  • Lufthavn: 13 km
  • Lystbådehavn: 8 km
  • Sportsaktiviteter: 3 km
  • Diskotek: 8 km
  • Kasino: 8 km
  • Nationalpark: 70 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Udover udlejning af bolig tilbyder vi også smagninger af hjemmelavet olivenolie og marmelade lavet af lokale citrusfrugter og figner samt tørre og friske årstidens figner. Det er muligt at leje en fortøjning og en båd på den lokale strand. I nærheden er: dykkerklub, tennisklub, legeplads, strand med rutsjebane, bådlift, turistinformation, restauranter, bådture til øerne.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Gizella
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 5 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Murska Sobota,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4, Juli 2023
Hej

Mange tak til fru Gizela og hr. Ivot for et behageligt ophold under vores ferie. Lejligheden er præcis som beskrevet af familien Klančar, og ejeren er endnu bedre, venlig, smilende, godhjertet, som glædeligt overraskede os til vores kærestes fødselsdag. Så fru Gizela, mange tak for den bedste kage. Lejligheden og hele landsbyen er en smuk, rolig, skyggefuld strand, velegnet til små børn. Morgenvandringer byder på smukke udsigter og skjulte hjørner. Vi ønsker dig alt det bedste, vi ses igen

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra slovensk - Vis original
Ejernes svar
Anerkendelse

Kære Andreja og Slavko, Lena, Anže og Kaja, tak for dine venlige ord, og vi er glade for, at du har gode minder fra os! Kom til os igen, vi vil være glade for at være vært for så behagelige og gode mennesker.Vi ønsker dig af hele vores hjerte alt det bedste i dit liv sammen! PSH Tak Andrej for det flotte arbejde, det vil tage sin plads i samlingen! Hilsen fra Gizela og Ivo

ŠKOFJA LOKA,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4, Juli 2023
Okrug Donji, Dalmatinska 7

Rummelig og fuldt udstyret lejlighed med en skøn terrasse omgivet af træernes naturlige skygge. Meget rent og ryddeligt. Yderst gæstfrie og venlige ejere, som udover det hele også sørgede for en velkomst (drink, frugt) og en souvenir af egen produktion (marmelade, mandler). I nærheden er der en tilstrækkelig velassorteret lille butik og en velsmagende og prisvenlig restaurant. højt anbefalet!!! Vi sender vores bedste hilsener til ejerne og på gensyn!

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra slovensk - Vis original
Ejernes svar
Kære Nataša og team

Kære Nataša og team, tak for din fine kommentar, vi er glade for, at du havde det godt med os, og vi har intet andet end rosende ord til dig som gæster! Hilsen og kom og besøg os igen!

Zagreb,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4, Juli 2021
En anmeldelse

Al ros til værterne for et behageligt ophold og en dejlig ferie. Dejlig indkvartering, alt godt. Mange hilsner fra Krunoslav, Sanda og Lana fra Zagreb!

Anbefalet for : Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Gizela Biočić Annoncering idet 2016
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Ungarsk,
Mere om ejeren

Ansvarlig, hårdtarbejdende, social og venlig.

Ferielejlighed Gizella annonce er blevet set 45714 gange siden 03.02.2016.