Ferielejlighed Marina Boutique Novigrad - Istrien

priser fra € 50 per nat
Detaljeret beskrivelse

Velkommen til NOVIGRAD BOUTIQUE APARTMAN, en perle beliggende i Novigrad lystbådehavn, som tilbyder den perfekte kombination af elegance og komfort. Denne moderne lejlighed giver en fortryllende ramme for dit ophold i Istrien, med den ekstra bonus af gratis cykler til at udforske de charmerende omgivelser. Lejligheden har en ideel beliggenhed og tilbyder en fantastisk udsigt over byen og ligger kun 600 meter fra den uberørte Maestral-strand og mindre end 1 km fra den maleriske Karpinjan-strand. Ved ankomsten vil du blive mødt af en følelse af raffinement og modernitet. Lejligheden har et rummeligt soveværelse indrettet med komfortabelt sengetøj, og det elegante badeværelse byder på bløde håndklæder og et luksuriøst badekar. Opholdsrummet er gennemtænkt designet med et fladskærms-tv udstyret med streamingtjenester, der tilbyder underholdning lige ved hånden. Spisestuen, der er sømløst integreret med det fuldt udstyrede køkken, er det perfekte sted at nyde lækre måltider. Terrassen med en smuk udsigt over havet inviterer dig til at slappe af og nyde stemningen ved havet. For din komfort har den airconditionerede enhed et afslappende badekar og walk-in-closet, hvilket sikrer en behagelig oplevelse under dit ophold. Adgang til balkonen, gratis privat parkering og gratis trådløs internetadgang er yderligere fordele. Den udendørs spiseplads inviterer dig til at spise udendørs, hvilket skaber en intim atmosfære for at nyde omgivelsernes skønhed. Denne bolig går ud over at give et behageligt ophold; tilbyder en række aktiviteter for at forbedre din oplevelse. Udnyt de gratis cykler til at udforske Novigrad og forkæl dig selv med aktiviteter såsom dykning, cykling og fiskeri til et imponerende kysteventyr. Med Sirena Strand kun 1,1 km væk og den spændende Istralandia Aquapark kun 6,6 km kørsel væk, er denne lejlighed perfekt placeret for dem, der leder efter både afslapning og eventyr. Portorož Lufthavns bekvemmelighed, 22 km væk, sikrer

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Forudbetaling er 30% af den samlede pris.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Det er muligt at annullere reservationen 30 dage før ankomst. Hvis gæsten ikke møder op eller annullerer reservationen rettidigt, tilbagebetales depositum ikke.
Afstande
  • Hav: 100 m
  • Strand: 400 m
  • Bycentrum: 700 m
  • Dagligvarer: 300 m
  • Restaurant: 50 m
  • Apotek: 600 m
  • Bank: 700 m
  • Tankstation: 70 m
  • Busstation: 300 m
  • Lufthavn: 22 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Ved at booke denne bolig får du en gratis vinsmagning hos vores lokale vinproducent Moreno Ivančić. Kontakt os for mere information!
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Marina Boutique
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Benito Battista
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk, Italiensk, Spansk, Slovensk,
Ferielejlighed Marina Boutique annonce er blevet set 1127 gange siden 15.02.2024.