Ferielejlighed AnteNovigrad (Zadar) - Zadar og dens omgivelser

priser fra € 35 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Novigrad (Zadar) og Zadar og dens omgivelser!
Detaljeret beskrivelse

Komfortabel lejlighed beliggende i prizelju familie hjem ligger kun 10 meter fra havet. For tre år siden, fuldstændig renoveret og nyindrettet. Parkering er til rådighed og er gratis. Stranden ligger kun 5 minutters gang langs havnefronten. Oplev en ferie væk fra stress og jag, men med alle de essentielle bekvemmeligheder, såsom restauranter, barer, supermarkeder, centrale marked og bageri. Om aftenen kan du gå gennem byens havnefront og den gamle del af byen, som vil tage dig tilbage til tidligere tider. Besøg byens museum, eller bare nyde de smukke solnedgange. Novigrad er en malerisk by beliggende på den sydlige kyst af Novigrad Hav, i en lang og smal bugt ved foden af ​​Velebit bjerget. I Novigrad flyder Hav i floden Zrmanja, så den er rig på fisk og skaldyr. På floden Zrmanja du kan nyde rafting og kajaksejlads, mens fra Novigrad nemt kan besøge byen Zadar. , Nationalparker Paklenica, Plitvice, Krka og Kornati.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 10 m
  • Strand: 200 m
  • Dagligvarer: 70 m
  • Restaurant: 50 m
  • Posthus: 300 m
  • Tankstation: 12 km
  • Lufthavn: 30 km
  • Nationalpark: 35 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand,
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Ante
Dino Vlatković Annoncering idet 2016
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Slovensk,
Mere om ejeren

Jeg er født den 16. 01. 1984 i Rijeka, hvor jeg bor. Jeg arbejder i en virksomhed Automatisk Vending service som en service tekniker og HoReCa-maskiner. I min fritid jeg Crossfit, jeg elsker at rejse, og jeg er en fan af motorcykler. Hver sommer jeg tilbringe i Novigrad, hvordan vi arbejder tilladelse. Forældrene, Milka og Ante, er pensioneret og bor i Novigrad. .

Ferielejlighed Ante annonce er blevet set 5720 gange siden 19.05.2016.