Sommerhus NavaliaPag Novalja - Kroatiske øer

priser fra € 140 per nat
Detaljeret beskrivelse

Kun 200 m fra stranden, i en rolig landsby Potočnica ligger huset Navalia - et ideelt sted for en rolig og afslappende ferie. Når du vil have byens mylder, ligger kun 10 km væk Novalja og den verdensberømte strand Zrce, så Potocnica er et godt udgangspunkt for gæster, der ønsker at udforske øen Pag. Huset er moderne indrettet og udstyret til en behagelig ferie for op til 6 gæster. Det består af 3 soveværelser med dobbeltseng, hver med satellit-tv, og gæsterne har til deres rådighed 2 badeværelser med bruser, hvoraf det ene er beliggende i det centrale område, og det andet i stueetagen sammen med et legerum for børn. Køkkenet er fuldt udstyret til madlavning, mens spisestuen har et barbord og stole. I stuen er der satellit-tv og et sted for din ferie, og det centrale område er fuldt airconditioneret. Huset er dækket af WiFi-signal. I stueetagen er der et legerum for børn med en række spil, et børnepoolbord, dart, bordfodbold og andre brætspil. Ved siden af legerummet er der badeværelse med bruser og vaskemaskine. Huset har en stor og rummelig terrasse med siddepladser og udsigt til middelhavshaven. Gæsterne råder over en have med grill, hvor de kan tilberede friske retter til familie og venner, og vi anbefaler lammekoteletter i en rosmarinmarinade, som du kan plukke i haven. Fra de udendørs faciliteter tilbyder huset Navalia sine gæster bordtennis, badminton, udendørs bruser og 2 parkeringspladser. Husets samlede areal er 85 m2, hvoraf 68 m2 refererer til midteretagen, og 17 m2 til stueetagen med legerum og badeværelse. Nyd en have på omkring 120 m2. Den nærmeste mindre butik ligger i Jakišnica, som ligger 4 km væk, mens større butikker, fiskemarked og marked ligger i Novalja, som ligger 10 km væk.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Indtjekning er muligt fra kl. 16.00, udtjekning indtil kl. 10.00. For at bekræfte reservationen kræves et depositum på 30% og resten 15 dage før ankomst.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Op til 30 dage før ankomst - refusion 100% 29-15 dage - refusion 70% 14-10 dage - refusion 50% 9-0 dage eller udeblivelse - ingen refusion
Afstande
  • Hav: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Bycentrum: 10 km
  • Dagligvarer: 10 km
  • Restaurant: 200 m
  • Læge: 10 km
  • Apotek: 10 km
  • Tankstation: 10 km
  • Busstation: 10 km
  • Diskotek: 12 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Mulighed for leje af båd og yderligere udflugter mod merpris
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Sommerhus Navalia
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Anes Kovač
Taler:
Kroatisk, Engelsk,