Ferielejligheder LunaPag Novalja - Kroatiske øer

priser fra € 45 per nat
Detaljeret beskrivelse

Lejlighederne Luna ligger i nærheden af centrum af Novalja, kun få minutters gang til centrum, butikker, restauranter og alle andre faciliteter, men også til havet. Det er en splinterny bygning og indeholder 4 moderne lejligheder, i hver etage en lejlighed til 5 og 8 personer. Alle lejligheder er udstyret med aircondition, opvaskemaskine, wi-fi, TV / SAT, brusekabine og en stor terrasse. Store lejligheder til 8 personer består af to separate værelser med 3 senge, en seng til 2 personer i stuen og har 2 badeværelser. Mindre lejligheder består af et separat værelse med 3 senge og en seng til 2 personer i stuen. Lejlighederne på øverste etage har havudsigt. Alle lejligheder har sikrede parkeringspladser.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Ved reservation betales et forskud på 30%, der trækkes fra det samlede beløb. Efter betaling af forskuddet bekræftes reservationen, og resten af beløbet betales på ankomstdagen. Lejlighederne kan indtastes efter kl. 14.00 på ankomstdagen og forlader indtil 10:00 på afrejsedagen. Turist skat er inkluderet i prisen.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Bycentrum: 200 m
  • Dagligvarer: 100 m
  • Restaurant: 50 m
  • Læge: 800 m
  • Apotek: 200 m
  • Bank: 200 m
  • Posthus: 200 m
  • Tankstation: 800 m
  • Busstation: 800 m
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Luna
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Danijela Šonje Annoncering idet 2017
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

Luna Apartments er beliggende nær centrum af Novalja, blot få minutters gang til byens centrum, butikker, restauranter og alle andre faciliteter, men også til havet. Dette er en helt ny bygning og har 4 moderne lejligheder på hver etage lejlighed til 5 og 8 personer. Alle lejligheder er udstyret med aircondition, wi-fi, TV / SAT, gå i brusebad og en stor terrasse. Store lejligheder til 8 personer består af to separate værelser med tre senge, sovesofa til 2 personer i stuen og har 2 badeværelser. Mindre lejligheder består af et separat værelse med 3 senge og seng til 2 personer i stuen. Lejligheder på øverste etage med udsigt over havet. Alle lejligheder har parkeringspladser. Ved reservation, betale et forskud på 30%, som er trukket fra det samlede beløb. Efter betaling af forskuddet reservation er bekræftet, og resten betales ved ankomsten. Lejlighederne kan indtastes efter 14:00 timer på ankomstdagen og forlade før 10:00 på afrejsedagen. Skat er inkluderet i prisen.

Ferielejligheder Luna annonce er blevet set 50557 gange siden 20.06.2017.