Ferielejlighed Be HappyPag Novalja - Kroatiske øer

priser fra € 70 per nat
Detaljeret beskrivelse

Vi har en fantastisk beliggenhed i Novalja, i Primorska gaden, 150 m til en sandstrand med krystalklart hav, 15 minutters let gåtur langs havet langs promenaden til centrum af Novalja/riva med talrige barer og legepladser for børn. 150 m til sandstranden i Ploče, 8 minutters gang til stranden i Babe. Begge strande er velegnede til børn. Andre smukke strande på øen er kun få minutter væk i bil. Lejligheden indeholder 2 soveværelser, køkken med spisestue og stue, badeværelse, entré, stor terrasse med havudsigt og parkeringsplads. Alle tre værelser har udgang til terrasse. Fuldt udstyret til et behageligt ophold: aircondition, wi-fi, induktion, ovn, køleskab med fryser, mikroovn, opvaskemaskine, vaskemaskine, to tv'er, sengetøj, håndklæder, viskestykker, kedel, elektrisk grill, brødrister, hårtørrer , 2 komfortable liggestole på terrassen, parasol... Lejligheden er ikke egnet til kæledyr. Velkommen!

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Husregler: Indkvartering er tilgængelig fra kl. 14.00 på ankomstdagen til kl. 10.00 på afrejsedagen. Det er forbudt at ødelægge udstyr og inventar, skabe uorden og forstyrre andre gæster, og det er især forbudt at skabe støj (lytte til høj musik, udsende lyde af enhver art), som forstyrrer andre gæster i huset og nabolaget. Det er forbudt at medbringe yderligere personer til at sove i anlægget, som ikke er gæster på anlægget. En sådan overtrædelse betyder øjeblikkelig annullering af overnatning i anlægget uden tilbagebetaling af de betalte penge.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Alle reservationer, der annulleres op til 30 dage før ankomst, er berettiget til fuld tilbagebetaling af depositum. Reservationer, der annulleres op til 15 dage før ankomst, er berettiget til en delvis tilbagebetaling af depositum i tilfælde af, at den samme tid er fyldt med andre gæster. Reservationer aflyst mindre end 15 dage før ankomst mister desværre retten til at refundere depositum.
Afstande
  • Hav: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Bycentrum: 1.5 km
  • Dagligvarer: 400 m
  • Restaurant: 700 m
  • Læge: 2 km
  • Apotek: 2 km
  • Bank: 1.5 km
  • Posthus: 1.5 km
  • Tankstation: 2 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand,
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Be Happy
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Mojca Mikec Annoncering idet 2022
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Slovensk,
Ferielejlighed Be Happy annonce er blevet set 12157 gange siden 01.06.2022.