Ferielejligheder Rosmarinus CroatiaKrk Njivice - Kroatiske øer

priser fra € 80 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Krk Njivice og Kroatiske øer!
Detaljeret beskrivelse

Fuldt og moderne udstyrede lejligheder i et roligt område i Njivica, 7 minutter fra havet. Lejligheder Nautika og Bonaca ligger i stueetagen, og lejlighed Blue Sky og Master Suite ligger på husets anden sal på en bakke med en smuk udsigt over hele Kvarner. Hver lejlighed har sin egen udpegede parkeringsplads. Husets største egenskab er dens store græsklædte have, hvor dine børn kan lege ubekymret, mens du forbereder grillen. Lejlighederne er ekstremt rummelige og vil give dig en unik udsigt over havet. Køkkenerne er fuldt udstyret med alt nødvendigt til madlavning. Gæsterne har gratis trådløs internetadgang samt gratis aircondition. Nautika, Bonaca og Master Suite har hver to badeværelser, mens Blue Sky har et.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Forudbetaling 200 euro. Ved afbestilling af opholdet tilbagebetales forudbetalingen ikke. Prisen inkluderer alt: ophold, parkering, registrering, opholdsafgift og alle andre skatter, aircondition, WiFi, rengøring, håndklæder (undtagen badehåndklæder), el, varmt og koldt vand. Maksimalt antal gæster: Blue Sky: 4 (et badeværelse) Bonaca: 5 (to badeværelser) Nautica: 6 (to badeværelser) Ankomst efter kl. 15.00 Afgang før kl. 10.00
Turistskat er inkluderet i prisen.
Dokumentation for reservationsbekræftelse ved reservation
Afbestillingspolitik
Der tilbagebetales ikke depositum, undtagen i tilfælde af død og alvorlig sygdom hos nære familiemedlemmer.
Afstande
  • Hav: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Bycentrum: 400 m
  • Dagligvarer: 400 m
  • Restaurant: 400 m
  • Læge: 500 m
  • Apotek: 400 m
  • Bank: 500 m
  • Posthus: 400 m
  • Tankstation: 5 km
  • Busstation: 300 m
  • Jernbanestation: 40 km
  • Lufthavn: 5 km
  • Lystbådehavn: 20 km
  • Sportsaktiviteter: 1 km
  • Diskotek: 20 km
  • Nationalpark: 50 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
I Njivice er det muligt at deltage i mange sportsgrene og aktiviteter. Mulighed for leje af båd eller scooter. Smukke sandstrande er få minutters gang fra vores anlæg. Restauranter, pizzeriaer, caféer og strandbarer i overflod for enhver smag. Kom til Njivice, du vil ikke fortryde det. Strandene i nærheden af vores hus ligger for det meste i skyggen af store træer, så der er ingen mangel på skygge.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Rosmarinus Croatia
Anna i Igor Papić Annoncering idet 2015
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk, Italiensk,
Mere om ejeren

Ejere Anna og Igor byder dig velkommen! Prisen inkluderer alt: check-in og check-out, ophold skat og alle andre gebyrer, slutrengøring, sengetøj, håndklæder (badehåndklæder er ikke inkluderet), Wi-Fi, aircondition, varmt og koldt vand, elektricitet og parkering. Der er ingen yderligere, skjulte omkostninger. Hvis du accepterer de angivne priser og betingelser, bedes du bekræfte via e-mail, så sender vi dig dine betalingsoplysninger. Depositum er 25% af prisen og refunderes ikke og betales til vores bankkonto. Efter modtagelse af betalingen sender vi dig en voucher for at bekræfte din betaling. El-Pi TOURS-agentur fra Njivice leverer ind- og udtjekningstjenester, gæstebogføring, fakturering, fakturering og lignende. Din lejlighedsnøgle er også der, og deres personale vil ledsage dig til lejligheden (hvis du har brug for en). I tilfælde af en klage vil den også forsøge at løse den så hurtigt som muligt. Agenturet leverer også pengeudvekslingstjenester. Stranden ligger omkring 250 meter væk, og husets højde er 40 meter over havets overflade. En langsom gåtur, syv minutter. Vi er ikke en strandpromenade, men vi betragter det som en fordel. Langs stranden er der barer, hvorfra høj musik kan høres sent på natten, så søvn er vanskelig. Dette er ikke tilfældet med vores hus, miljøet er meget stille. Supermarkedet ligger cirka 500 meter væk, mens bageriet ligger 100 meter væk. Der er en smuk udsigt over havet og øen Cres og den Istriiske halvø. Vi kan desværre ikke acceptere kæledyr. Der tilbydes gratis parkering foran ejendommen. Adskill venligst affaldet og bortskaf det korrekt i skraldespanden foran huset. Ved afrejse skal du også returnere nøglerne til agenturet og rengøre lejligheden bag dig.

Ferielejligheder Rosmarinus Croatia annonce er blevet set 90521 gange siden 04.12.2015.