Ferielejligheder MihaelNin - Zadar og dens omgivelser

priser fra € 60 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Nin og Zadar og dens omgivelser!
Detaljeret beskrivelse

Ejendommen ligger 8 minutters gang fra stranden. Apartments Mihael ligger i det historiske centrum af Nin og tilbyder moderne indkvartering med opholdsområde, netflix og gratis WiFi. Samtlige ferieboliger har aircondition, eget badeværelse og køkken med mikrobølgeovn. Der er en restaurant på stedet, der serverer italienske og amerikanske retter.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Nøgler og parkeringsbillet venter på dig i nøgleboksen efter forudgående aftale. Indtjekning er muligt fra 14:00 indtil 22:00 Udtjekning er muligt fra 08:00 indtil 10:00
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Gæsten kan afbestille gratis op til 30 dage før ankomst, når forudbetalingen er refunderet
Afstande
  • Hav: 100 m
Strandtype/Kysttype
Sandstrand,
Ekstra tilbud
Prisen inkluderer en parkeringsbillet for et køretøj. Apartment Mihael er beliggende i det historiske centrum af Nin (kulturelt beskyttet område), og parkering er muligt på offentlige parkeringspladser i nærheden. En parkeringsbillet på EUR 30 er påkrævet og vil blive refunderet, så snart parkeringsbilletten er returneret. P-billetten inkluderer også gratis parkering på tre populære strande i området. Par kunne især lide beliggenheden - de vurderede den med 10 på reservationen for deres ophold som et par.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Mihael
Matea Zubčić Ricov Annoncering idet 2022
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Ferielejligheder Mihael annonce er blevet set 5518 gange siden 25.05.2022.