Ferielejligheder Cypress Tree Nin - Zadar og dens omgivelser

priser fra € 40 per nat
Detaljeret beskrivelse

Oplev Cypress Tree-lejlighederne, med en forfriskende saltvandspool, beliggende i den fredelige landsby Sabunike. Kun 10 minutters gang fra Kraljičina-stranden tilbyder vores lejligheder idylliske rammer for en uforglemmelig familieferie. Den rummelige sandstrand er perfekt til familier med små børn. Med nærliggende forlystelsesparker for børn, samt et udvalg af restauranter og caféer, har du alt, hvad du behøver lige ved hånden, lige fra restauranter ved havet til familieunderholdning. For de mere eventyrlystne byder området på muligheder for windsurfing og andre spændende aktiviteter til søs. Desuden er vores beliggenhed perfekt til at udforske berømte nationalparker og naturparker, herunder Kornati National Park og Plitvička Jezera National Park. Vores ejendom kan prale af sikret parkering og private indgange til hver lejlighed, hvilket sikrer privatliv og komfort. Hver lejlighed har en separat etage, og i gården er der en swimmingpool og et overdækket udendørs opholdsområde med grill

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Ankomsttid er fra 16:00, og afgangstid er indtil 10:00. Størrelsen af depositum er 30% af det samlede aftalte beløb, og resten af pengene betales på ankomstdagen. Turistskat er inkluderet i prisen. Ved modtagelse af midlerne sender vi en bekræftelse på reservationen. Et depositum på € 200 skal betales ved ankomst. Dette gebyr vil blive opkrævet kontant. Depositummet vil blive returneret til dig ved udtjekning. Det fulde beløb af dit depositum vil blive returneret kontant efter inspektion af boligen.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Dokumentation for reservationsbekræftelse ved reservation
Afbestillingspolitik
Reservationer, der annulleres op til 60 dage før ankomst, refunderes fuldt ud (100%). Reservationer, der afbestilles mellem 60 og 45 dage, refunderes med 50 % af forudbetalingen. I en periode på 45 dage før ankomst er tilbagebetaling af forudbetalingen ikke mulig, uanset ændringer eller aflysninger. Vi anbefaler stærkt, at gæster køber rejseforsikring for at beskytte sig mod uforudsete omstændigheder.
Afstande
  • Hav: 500 m
  • Strand: 500 m
  • Bycentrum: 300 m
  • Dagligvarer: 300 m
  • Restaurant: 200 m
  • Læge: 3 km
  • Apotek: 3 km
  • Posthus: 3 km
  • Tankstation: 4 km
  • Lufthavn: 250 km
  • Sportsaktiviteter: 400 m
Strandtype/Kysttype
Sandstrand,
Ekstra tilbud
Prisen inkluderer brug af pool, aircondition, sengelinned og håndklæder. En velkomstdrink og passende tegn på opmærksomhed er inkluderet for alle gæster.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Cypress Tree
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Sime Hrabrov Annoncering idet 2015
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

Hilsen alle fremtidige gæster fra din vært. Vi har været engageret i turisme i mange år, og vi vil være meget glade for at være vært for dig i vores indkvarteringsfaciliteter. Jeg står til din rådighed for alle henvendelser. Hilsen fra familien Hrabrov

Ferielejligheder Cypress Tree annonce er blevet set 18556 gange siden 03.06.2022.