Ferielejlighed Sunny PlaceNin - Zadar og dens omgivelser

priser fra € 90 per nat
Detaljeret beskrivelse

Kære gæster, I bliver budt velkommen af en fuldt og moderne udstyret lejlighed på 75 m2 med to soveværelser, et køkken, et badeværelse og en stor terrasse med udsigt over havet og haven. Lejligheden ligger kun 70 m fra havet, det vil sige mindre end 1 minut. Stranden er beton, og lidt længere fremme er der også en sandstrand med parasoller, der er ideel til børn. Efter en lang og trættende rejse vil du i lejligheden blive mødt af et lille tegn på opmærksomhed, der forhåbentlig vil opfriske dig. Lejligheden er moderne udstyret med nye hvidevarer købt for nylig og inkluderer følgende: aircondition, wi-fi, smart-tv med Netflix og Disney+, opvaskemaskine, elkedel, mikroovn. Du vil være de første gæster til at bruge de nye apparater. Der er en privat parkeringsplads for gæster i boligen. En gårdhave med grill er også tilgængelig for gæster. Lejligheden er ideel til familier med børn. Det er muligt at hente gæster GRATIS i lufthavnen eller busstationen. Den øverste lejlighed er forbeholdt gæster, mens ejerne vil bo i den nederste.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Ankomst fra kl 16 eller efter aftale og indtil kl 22 eller efter aftale. Vi hjælper dig gerne med kufferter eller andet, hvis det er nødvendigt, hvis du ankommer tidligt. Afgang kl. 11 eller efter aftale. Betaling på 30% forud ved reservationen, derefter resten af beløbet op til to uger før ankomst. Hvis ankomsten er mindre end to uger, betales 100% af hele beløbet ved reservationen, direkte til bankkontoen.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Op til 30 dages afbestilling er gratis. 29-14 dage returneres 50% af beløbet. 13-7 dage returneres 30% af beløbet. 6-0 dage ingen refusion.
Afstande
  • Hav: 70 m
  • Strand: 70 m
  • Bycentrum: 2 km
  • Restaurant: 200 m
  • Læge: 1 km
  • Apotek: 1 km
  • Bank: 2 km
  • Tankstation: 2 km
  • Busstation: 20 km
  • Lufthavn: 30 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Betonstrand,
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Sunny Place
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Dorotea Skrbin
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk, Italiensk, Fransk, Slovensk,
Mere om ejeren

Kære gæster, velkommen til vores smukke lejlighed beliggende i Zukva (Vrsa) kun 15 minutter fra smukke Zadar. Vi står til din rådighed under hele dit ophold, og har du allerede et spørgsmål, så tøv ikke med at stille det her. Vi er en venlig familie, og vi glæder os til at møde nye mennesker.

Ferielejlighed Sunny Place annonce er blevet set 594 gange siden 01.04.2024.