Ferielejlighed MarinoNin - Zadar og dens omgivelser

priser fra € 80 per nat
Detaljeret beskrivelse

Lejlighed til 5 personer i stueetagen af huset i landsbyen Vrsi Zukve med separat indgang og terrasse. Lejligheden er på 56 m2 og består af: 3 soveværelser (1. værelse: stor dobbeltseng, firefløjet garderobe, barneseng; 2. værelse: to enkeltsenge, dobbelt garderobeskab, skrivebord; 3. værelse: enkeltseng , garderobeskab), stue m.v. bord til 6 personer, sofagruppe og LED TV, nyt køkken med indbyggede hårde hvidevarer (kogeplade, ovn, opvaskemaskine), kombineret køleskab og fryser, mikroovn, elkedel, brødrister; nyt badeværelse med bruser og udendørs overdækket terrasse med bord og stole i naturlig skygge. Huset er beliggende på en grund på 380 m2, i et roligt område med masser af grønt og langt fra trafik. Parkeringsplads i skygge og grill i gården. Brug af udendørs bruser og gård. Afstanden fra sandstranden er 450 m. WiFi er tilgængeligt

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
For at bekræfte reservationen skal der foretages en forudbetaling på 50% af det samlede beløb for opholdet ved bankoverførsel til en løbende konto. Meddelelsen om kontonummeret-IBAN og opkaldet til nummeret sendes via e-mail. Vi sender en bekræftelse på den betalte reservation. Resten op til det fulde beløb af boligprisen betales kontant eller ved bankoverførsel ved ankomst, hvorunder registreringen af opholdet og udstedelsen af fakturaen foretages. Indgang til lejligheden (check-in) er fra kl. 13.00, og afgangstid (udtjekning) er indtil kl. 10.00 pga. rengøring og desinfektion af lejligheden. Turistskat og aircondition er inkluderet i prisen. Kæledyr er ikke tilladt i lejligheden. Rygning er ikke tilladt i lejligheden.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Dokumentation for reservationsbekræftelse ved reservation
Afbestillingspolitik
I tilfælde af annullering af reservationen er tilbagebetaling af depositum muligt, hvis reservationen annulleres 30 eller flere dage før ankomst. For reservationer, der annulleres inden for 30 dage efter ankomst, er tilbagebetaling ikke mulig.
Afstande
  • Hav: 400 m
  • Strand: 400 m
  • Bycentrum: 700 m
  • Dagligvarer: 500 m
  • Restaurant: 700 m
  • Læge: 3 km
  • Apotek: 2 km
  • Bank: 2 km
  • Posthus: 2 km
  • Tankstation: 7 km
  • Busstation: 300 m
  • Jernbanestation: 20 km
  • Lufthavn: 20 km
  • Lystbådehavn: 2 km
  • Sportsaktiviteter: 300 m
  • Diskotek: 2 km
  • Kasino: 3 km
  • Nationalpark: 30 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Parkering tilbydes i den indhegnede gårdhave i skygge. Gæster kan benytte havegrill (grill), brusebad med varmt vand i haven samt cykler (5 stk.) Tilgængelighed af brochurer, kort og kort over stedet. Muligheden for at organisere udflugter, anbefale placeringer af strande eller seværdigheder.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Marino
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 3 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
nin,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A3+2, Juli 2023
en lejlighed

Alt var fantastisk, ejeren var imødekommende og behagelig, og til din tjeneste er lejligheden ret rummelig, på et roligt sted nær stranden.

Anbefalet for :
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Humenné,
Meget godt (4/5) Opholdt sig ind A3+2, Juli 2023
Meget godt

Indkvarteringen ligger i en stille gade. Samtidig tæt på alt, hvad vi elsker i Nin og omegn. Værterne er venlige og klar til at hjælpe. De kan rådgive om steder at se eller bare at chatte. De lånte gerne cykler. Vi kunne regne med dem. Lejligheden var ren, alt funktionelt, ingen ubehagelige overraskelser. Parkering var tilgængelig i gården, under figentræet. For at være kort - vi var simpelthen tilfredse. Tak skal du have.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Legnica,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A3+2, Juli 2023
Fremragende!

Vi anbefaler virkelig lejligheden - i et roligt kvarter, inden for kort afstand til byens strand, let at nå den nordlige kroatiske attraktioner som Krka eller Plitvice Lakes Nationalparker, dejlige familiesandstrande eller små uovervågede bugter. Værterne er venlige og virkelig hjælpsomme, klar til at rådgive om steder at se eller bare for at få en snak. Vi kunne regne med dem når som helst. Lejligheden var ren, godt udstyret, aircondition fungerede perfekt. Vi tilbragte virkelig vidunderlig sommerferie i Kroatien, håber at vende tilbage næste år.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Marino V
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Slovensk,
Mere om ejeren

Kære gæster, vi er bror og søster, som ser frem til jeres ankomst og ønsker jer en god tid i vores lejlighed. For at få dig til at føle dig lige så godt som hjemme i den og for at gøre denne årlige ferie til et behageligt minde. Vi står til din rådighed for alle henvendelser og ønsker dig en behagelig ferie. Velkommen!

Ferielejlighed Marino annonce er blevet set 7395 gange siden 28.02.2023.