Ferielejlighed Idi Pa VidiNin - Zadar og dens omgivelser

priser fra € 60 per nat
Detaljeret beskrivelse

ØNSKER DIG EN GOD JUL I 2024!! Lejligheden 'Go and See' ligger i Vrsi, nær Nin (afstand 4 km), mens afstanden fra Zadar er 23 km. 2,5 times kørsel fra Zagreb. Vi tilbyder 2 lejligheder med separate indgange. Vrsi kommune har 14 strande, mens den nærmeste strand fra lejligheden ligger 300 m væk. Strandene i Vrsi er for det meste sandede og småsten (den mest berømte strand ligger i nærheden af Ričin, der er et supermarked, et marked). et bageri, restauranter, en slagterbutik og en forlystelsespark. Huset ligger i en blind vej med en anlagt græshave, og en udendørs bruser og grill er til rådighed for gæsterne. Ovenpå lejligheden har en stue med terrasse og udsigt over havet, og er opdelt i to plan. Det første niveau har 2 soveværelser (hvoraf det ene har en dobbeltseng og det andet værelse med balkon har en køjeseng (med 2 senge) og et badeværelse, mens galleriet i lejligheden har et 3. soveværelse (som har en dobbeltseng) og en ekstra seng til 1 voksen og eget toilet).Lejligheden kan højst rumme 7 personer.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Forudbetaling på 30 % er obligatorisk. Det mest ideelle ankomsttidspunkt for at undgå trafikpropper på veje og motorveje er vores forslag om, at gæster ankommer om mandagen. Adgang til lejligheden er altid kl. 11.00, og afgang er kl. 9.00. Hvis gæster ankommer tidligt, vil de få serveret kaffe, indtil deres lejlighed er rengjort. Du er altid velkommen. Kontakt mig venligst på Watsap og viber på 00385 98 479 995. Tak!
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Refusion af forudbetalingen er mulig i situationer, hvor der er tegn på dødsfald eller en ulykke. LEJLIGHEDEN ER TILGÆNGELIG, vi afventer dine henvendelser. Tak for din interesse.
Afstande
  • Bycentrum: 300 m
  • Dagligvarer: 200 m
  • Restaurant: 100 m
  • Apotek: 500 m
  • Bank: 200 m
  • Posthus: 500 m
  • Tankstation: 3 km
  • Busstation: 100 m
  • Lufthavn: 23 km
  • Diskotek: 900 m
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand,
Ekstra tilbud
LEJLIGHED SLOBODAN Alle gæster er velkomne, vi byder dem velkommen med velkomstdrinks og kaffe. Vi tilbyder 3 cykler, som kan lejes og tages en tur rundt i området. Vi har særligt gode priser til alle gæster, der bruger lejligheden i juni. Hvis en familie med færre medlemmer vælger lejligheden, aftaler vi prisen for brug af lejligheden. Den anden lejlighed er mindre for 3 +1, fuldt udstyret fra strygejern og hårtørrer til opvaskemaskine og vaskemaskine med separat indgang. En gård med en grill og en udendørs solbruser til rådighed for alle Da lejligheden ligger i en blind vej, er gården ideel for børn at lege. Lejlighedspriserne i juni og september er mere gunstige. Lad os blive enige om alt
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Idi Pa Vidi
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Vinko Laštro
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk,
Mere om ejeren

Vi er meget kommunikative og gæstfrie værter, vi glæder os til hvert møde, og vi er meget glade for at byde velkommen til store familier. Især for børn og unge.

Ferielejlighed Idi Pa Vidi annonce er blevet set 6907 gange siden 18.05.2023.