Ferielejlighed Villa ClariLošinj Nerezine - Kroatiske øer

priser fra € 66 per nat
Detaljeret beskrivelse

Kære gæster, vores ferie er lidt speciel. Vi er et afsondret hus, omgivet af naturlige grønne områder og oliventræer. Hos os har du fred, afstanden fra hovedvejen er 1,5 km, og fra centrum af Nerezine 3 km. Til din rådighed som gæster er en rummelig parkeringsplads, et bredt område foran lejligheden (200 kvadratmeter), hvor dine børn kan bo frit og ubekymret. Du har også en udendørs bruser, en grill, et bord med en bænk og stole i skyggen af siv, hvor du i ro og mag kan spise morgenmad udenfor.Du kan købe vores hjemmelavede olivenolie og likører her. Vi elsker dyr, og dine kæledyr er velkomne. Hvis du kan lide et lidt "vildt" miljø, hvis du ikke gider får, der går foran lejligheden om aftenen og venter på, at du kaster et stykke brød eller grøntsager til dem, hvis du ikke gider, at katte ligger på de omkringliggende vægge, hvis du kan lide bred plads, så er dette det rigtige sted for din. Kun vores familie bor her, og vi vil gøre vores bedste for at rådgive dig, hvor de smukkeste strande og restauranter er, for at gøre dit ophold så smukt og behageligt som muligt.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Forskudsbetaling på 25% ved reservation. Restbeløbet dagen før ankomst til girokontoen eller på ankomstdagen kontant. Vi accepterer ikke kreditkort. Tillæg for ekstra, femte seng på grundprisen er 12 euro. Kæledyr er underlagt et ekstra gebyr på 5 euro pr. dag. Priserne er pr. nat. Ved ankomst fremsendes dokumenter til eftersyn til indføring i e-besøgssystemet, som vi hurtigt returnerer. Afgang kl. 10.00, ankomst fra kl. 16.00 og fremefter. I tilfælde af tidlig ankomst, mulighed for at efterlade bagage.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Dokumentation for reservationsbekræftelse ved reservation
Afbestillingspolitik
Forskudsbetalingen refunderes kun, hvis afbestillingen er mindst tre uger før den aftalte ankomstdato. I dette tilfælde returnerer vi forudbetalingen minus 10 euro (transaktionsomkostninger). Hvis afrejsen er for tidlig, returneres pengene ikke.
Afstande
  • Hav: 3 km
  • Strand: 3 km
  • Bycentrum: 3 km
  • Dagligvarer: 3 km
  • Restaurant: 3 km
  • Læge: 3 km
  • Apotek: 3 km
  • Bank: 3 km
  • Posthus: 3 km
  • Tankstation: 3 km
  • Busstation: 3 km
  • Lufthavn: 10 km
  • Lystbådehavn: 3 km
  • Sportsaktiviteter: 200 m
  • Diskotek: 16 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
I nærheden af vores hus er en vandresti, der fører til toppen af vores lille bjerg Osoršćica (588m), som byder på en smuk panoramaudsigt over havet og de omkringliggende øer, så du har mulighed for at vandre om morgenen samme dag ( 1 times stigning til fods) og svøm derefter i havet (den nærmeste strand ligger 6 minutter væk i bil). I byen Nerezine har du en butik, et pizzeria, restauranter, konditorier og caféer, en isenkræmmer og souvenirbutikker. Vi har også et 500 år gammelt franciskanerkloster, et apotek og en turistklinik. Der er også mulighed for leje af både. Byen Mali Lošinj ligger 16 km fra os og har et rigtig rigt og varieret udbud af indhold og underholdning for enhver smag. Forskellige strande, fra småsten til stenet, især klart hav, et bredt udvalg af bådture til nærliggende øer, en bred vifte af butikker og restauranter. Masser af cykel- og vandrestier og den smukke Čikat fyrreskov, forskellige sportsfaciliteter og friluftsliv. Apoksiomen-museet og aftenmusik på Lošinj-pladsen.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Villa Clari
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 1 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Slavonski Brod,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+1, Juli 2023
Min anmeldelse

Ejendommens beliggenhed er perfekt for dem, der ønsker at undslippe byen og finde en lille smule fred. Olivenlunde, får, fårekyllinger, vandrestier og smukke strande i nærheden vil fascinere alle naturelskere. Vi kunne også især godt lide den lokale kat Teodore, der bliver vores kat for ugen. Alt er på et særligt højt niveau, fra selve lejligheden til vores værters gæstfrihed. Kan varmt anbefale dette sted til alle!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Romantikere, Personer med kæledyr, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Ejernes svar
Anerkendelse

Tak Marijana, du er den første til at give mig en anmeldelse af Apartmanija, og jeg er glad for at læse, at du havde en god tid hos os. Jeg kan godt lide at få gæster til at føle sig godt tilpas, så er jeg tilfreds, og jeg forsøger at gøre folk godt tilpas. Du er altid velkommen hos os!

Lina Flego-Mavrović Annoncering idet 2021
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Italiensk,
Ferielejlighed Villa Clari annonce er blevet set 16835 gange siden 20.03.2021.