Ferielejligheder ŠišlŠolta Nečujam - Kroatiske øer

priser fra € 60 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Šolta Nečujam og Kroatiske øer!
Detaljeret beskrivelse

Lejligheden består af soveværelse (med mulighed for leje af barneseng), stue med køkken, badeværelse og skøn terrasse. Fuldt udstyret til at rumme 2 + 2 personer. Lejligheden ligger 100 meter fra den smukke hovedstrand og centrum af Necujam. I lejligheden kan du bruge TV, aircondition, WI-FI internet, køleskab med fryser, elektrisk kogeplade, mikroovn, elektrisk grill, hårtørrer og strygejern. . Vi ser frem til din ankomst til Tonka og Leon lejligheden

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Betaling af 20% af lejeværdien ved reservation, og resten næste dag ved ankomst til lejligheden.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Strand: 100 m
  • Bycentrum: 100 m
  • Dagligvarer: 100 m
  • Restaurant: 100 m
  • Busstation: 100 m
  • Lufthavn: 40 km
  • Sportsaktiviteter: 100 m
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand,
Ekstra tilbud
Necujam ligger på den nordlige side af øen, og er adskilt fra Split af mindre end 9 miles af smukke blå Adriaterhav. Dens stilhed og grønne skønhed var inspirationen til de store kroatiske digtere, Marko Marulić og Petar Hektorović. Huset, hvor Marko Marulić boede, ligger stadig i centrum af byen. Ifølge mange er Nečujam den smukkeste bugt på øen Šolta, og stedets navn, det latinske navn Vallissurda eller døvebugten, kommer fra størrelsen af Nečujam-bugten, som er i stand til at skjule enhver lyd og gøre den til en lille hvisken. Smukke strande på begge sider af bugten og i Nečujam-bølgerne og en lang promenade vil fortrylle dig på ethvert tidspunkt af året, og i løbet af sommervarmen køle af i det klare, rene hav og slappe af i skyggen af en fyrreskov. Den smukke natur gør dette sted til et paradis.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Šišl
Dejan Šisl Annoncering idet 2022
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Ferielejligheder Šišl annonce er blevet set 9864 gange siden 05.02.2022.