Ferielejlighed The ViewMimice - Split og dens omgivelser

priser fra € 35 per nat
Detaljeret beskrivelse

Lejlighed Udsigten er beliggende i Medići 100 meter fra havet, ideel til en flugt fra hverdagens byliv og nyde med familie eller venner. Et-værelses lejlighed udvides til 42 m2 indendørs areal og 21m2 udendørs areal. Den store udendørs terrasse giver dig en ideel udsigt over øen Brac og Adriaterhavet, som er perfekt til at nyde varme sommerdage og behagelige og fredelige nætter.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Det ideelle tidspunkt for ankomst eller check-in er fra 14:00 (efter aftale med værten, hvis det er muligt, tidligere). Det ideelle tidspunkt for afgang eller udtjekning er indtil kl. 10.00. Betaling for indkvartering sker på en sådan måde, at 30% af reservationsbeløbet betales ved reservationen, og resten ved ankomsten til lejligheden.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Lejlighed Udsigten tilbyder gratis afbestilling og forskudsbetaling 14 dage fra ankomstdatoen. Hvis gæst annullerer reservationen inden for 14 dage efter annulleringsperioden, vil han blive opkrævet et forskud på 30% af den samlede pris for reservationen.
Afstande
  • Hav: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Bycentrum: 900 m
  • Dagligvarer: 900 m
  • Restaurant: 900 m
  • Posthus: 900 m
  • Tankstation: 10 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Ved ankomsten modtager gæsterne frisk kold frugt og en velkomstdrink.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed The View
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Toni Zorić Annoncering idet 2018
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Russisk,
Mere om ejeren

Lejligheder i Medići er den perfekte flugt fra det daglige hektiske byliv og giver dig den perfekte ferie med venner eller familie. Nyd solbeskinnede dage og fredelige nætter under stjernehimlen. Jeg er altid tilgængelig for gæster, der er klar til at hjælpe og give dem den bedst mulige ferie.