Ferielejligheder Nirvana Brač Milna - Kroatiske øer

priser fra € 80 per nat
Detaljeret beskrivelse

I en stille bugt, kun 30 m fra stranden, nye, luksuriøse, moderne udstyrede lejligheder med aircondition, wifi, tv, egen indgang, parkering og skønne private terrasser med udsigt over havet. Alle vinduer og terrassedøre er beskyttet med myggenet. Appartman #1 (4+2 personer) har udover et rummeligt køkken, stue og overdækket terrasse (12m2) 2 soveværelser og 2 badeværelser knyttet til soveværelserne, hvoraf det ene har en vaskemaskine. Appartman #2 (2+2 personer) har 1 soveværelse, et badeværelse, køkken, stue og en enorm (30m2) terrasse, der er delvist overdækket med en markise. Udover topkvalitetsmadrasser har lejlighederne luksuriøse lagner (satin) og håndklæder, hårtørrer og strygejern. Køkkenet er udstyret med alle nødvendige tallerkener, glas, redskaber til madlavning og spisning, opvaskemaskine, stort køleskab og fryser, komfur med ovn, kaffemaskine, brødrister, mikroovn, elkedel. Håndklæder, liggestole og parasoller samt en vaskemaskine og en gasgrill er gratis til rådighed for gæsterne.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Betaling på nul konto, forudbetaling på 20% og resten kan betales inden ankomst eller på ankomstdagen til lejligheden. Tidspunktet for indrejse til lejligheden er fra kl. 14:00 (i tilfælde af tidligere ankomst er det muligt at efterlade bagagen til opbevaring). Ved afrejse skal lejlighederne forlades senest kl. 10.00 om morgenen. Turistskat er inkluderet i prisen.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Dokumentation for reservationsbekræftelse ved reservation
Afbestillingspolitik
Afbestilling er mulig senest 7 dage før ankomst med tilbagebetaling af forudbetalingen.
Afstande
  • Hav: 30 m
  • Strand: 30 m
  • Bycentrum: 1.8 km
  • Dagligvarer: 1.8 km
  • Restaurant: 400 m
  • Læge: 1.8 km
  • Apotek: 1.8 km
  • Bank: 1.8 km
  • Posthus: 1.8 km
  • Tankstation: 1.8 km
  • Busstation: 1.8 km
  • Lufthavn: 60 km
  • Lystbådehavn: 1.8 km
  • Sportsaktiviteter: 400 m
  • Diskotek: 18 km
  • Kasino: 18 km
  • Nationalpark: 125 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
En flaske vin byder gæster velkommen som et tegn på velkomst
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Nirvana
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 19 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Kaufering,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, August 2023
Nirvana

I år besluttede min familie og jeg at tilbringe vores ferie på Brač. Udover det virkelig smukke landskab og det rene hav, boede vi i den fremragende lejlighed Nirvana. Ejerne var altid meget venlige og hjælpsomme. Renlighed er meget vigtigt for os, og deres lejligheder fortjener en score på 10. Terrassen er meget stor, og vi nød at sidde på den både til morgenmad og frokost. Da der var mange myg i år, vil jeg anbefale ejerne til næste år at anskaffe elektriske lamper til terrassen, som afviser myg, så aftenerne på terrassen bliver endnu sjovere. Det er dejligt, at der er myggenet på alle vinduerne i lejligheden. Under hele vores ferie følte vi, at vi var virkelig velkomne gæster, og for det fortjener ejerne intet andet end ros. Vi vil med glæde vende tilbage til din lejlighed igen og varmt anbefale den til andre gæster, fordi deres ophold her vil forblive i deres hukommelse for evigt! Simona, Dejan og Lara

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra slovensk - Vis original
Samobor,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, August 2023
Paradis

Fantastiske værter!!Ren og veludstyret lejlighed.Hvis du vil hvile din sjæl, er du på rette sted, uden støj og musik. Liggestole og parasoller til rådighed gratis! Henstilling!!

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Zagreb - Susedgrad,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+2, August 2023
Perfekt ferie!

Vi boede i lejlighed 4+2, vi har kun rosende ord, rent, ryddeligt, duftende, behageligt, vi følte os som hjemme. Lejligheden har alt hvad du har brug for. Stranden er tæt på, der er barnesenge og badehåndklæder til rådighed, hvilket er en stor fordel, fordi du ikke behøver at tage dem med hjemmefra. Børnene var også glade. Hvis vi vil tilbringe sommeren på Brač igen, vi vil helt sikkert bo i denne lejlighed!!

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Gospava Rogusic Annoncering idet 2022
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Ferielejligheder Nirvana annonce er blevet set 27874 gange siden 29.06.2022.