Ferielejlighed MarijaBrač Milna - Kroatiske øer

priser fra € 70 per nat
Detaljeret beskrivelse

Flygte fra byens trængsel i en oase af fred i bugten Osibova på øen Brac! Den nyrenoverede lejlighed Maria er beliggende i et roligt bugt Osibova på øen, kun 20 meter fra stranden! Bygningen strækker sig til 65 kvadratmeter, og indeholder tre soveværelser (dobbeltværelse, soveværelse med dobbeltseng og enkelt soveværelse). Vi tilbyder en stor terrasse på 20 kvadratmeter, køkken med hvidevarer, der omfatter en opvaskemaskine, mikrobølgeovn, elkedel, badeværelse med brus og vaskemaskine, klimaanlæg, sol brusebad, internetadgang (Wi-Fi), gratis køje til båd og mere. Vi garanterer fuldstændig hvile for krop og sjæl!

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Depositum er 20% af beløbet. Prisen inkluderer sengelinned og håndklæder.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 40 m
  • Strand: 40 m
  • Bycentrum: 1.5 km
  • Dagligvarer: 2 km
  • Restaurant: 1 km
  • Læge: 2 km
  • Apotek: 2 km
  • Bank: 2 km
  • Posthus: 2 km
  • Tankstation: 2 km
  • Busstation: 2 km
  • Lystbådehavn: 2 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Prisen inkluderer brug af pejse, sol brusebad, bordtennis mv
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Marija
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 10 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Saarbrücken ,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A5+2, August 2023
Ferie på havet

Min familie og jeg havde en vidunderlig to-ugers ferie i en veludstyret lejlighed nær Vesna og Mira. Stranden er tæt, adgang til havet, alt var perfekt. Vi tilbragte det meste af vores tid på terrassen, som er i skyggen hele dagen lang. Vi spiste frokost, morgenmad, middag og hyggede os der. Miro forsynede os med frisk fisk, som han fangede om morgenen. Vesna bød os velkommen med en fremragende kage, og en aften var der også pandekager! Miro og Vesna var ekstremt venlige og imødekommende! Vi hvilede virkelig ud, og det var en af de smukkeste ferier på øen Brac. Endnu en gang tak for en vidunderlig ferie!

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Varazdin,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A5+2, Juli 2023
Smuk lejlighed og omgivelser til at hvile din sjæl og krop.

Ejerne af lejligheden er meget venlige og imødekommende mennesker. Lejligheden er fuldt udstyret med alt udstyr og tilbehør. Terrassen er for god og rummelig til morgenkaffe og aftendrikning af lokal vin ved levende lys. En smuk strand med skygge ligger 2 minutters gang derfra. En ideel lejlighed for hele familien.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Zlín,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A5+2, Februar 2022
Ivana, Zdenek et al.

Vil du tilbringe en stille, energisk ferie med duften af fyrretræer i luften og lyden af en cricket? Kom til Osibova Bay til Villa Marija. Du vil blive budt velkommen her af søde, gæstfrie ejere, mand og kone Miro og Vesna. Du vil parkere lige ved siden af huset og finde alt, hvad du forventer af en glad ferie. To familier med børn, en stor familie, studerende – venner eller ældre par kan komme. Den hyggelige lejlighed er stor med fuldt udstyret køkken. Her finder du alt hvad du skal bruge: el. komfur, ovn, opvaskemaskine, køleskab med fryser, mikroovn, wifi, tv, aircondition, badeværelse med bruser, 2x toilet, vaskemaskine, hårtørrer. Alt som du kan se på billederne. Der er tre separate soveværelser til 3, 2 og 1 voksen. De er orienteret mod nord, så de er kolde på varme dage, og søvnen er dyb om natten. Lejligheden har en stor terrasse med stort spisebord, hvor du tilbringer det meste af dagen i dagtimerne, medmindre du er på stranden ved havet. Det er placeret omkring 1 minuts gang, som kan håndtere selvstændigt og et lille barn uden at fare vild. Stranden i bugten er stenet og for børn i en del småsten med en gradvis indgang i havet. Det er krystalklart med udsigt over den afsidesliggende ø Hvar. Det er muligt at køre på padleboard eller både her. Og hvis du har brug for at shoppe eller gå på cafe, vil du cirka en halv time eller ti minutter i bil komme til havnebyen Milna, hvor alle borgerlige faciliteter er placeret: bageri, købmandsforretninger, caféer, pizzeriaer, men også en lægeambulance, apotek, informationscenter. Og vil du rejse rundt på øen, kan du besøge Supetar, Bol eller tage en færgetur til Split og besøge Diocletians Palads. At du kan lide det hele og tiltrækker det? Kom, du skal se. Paradisferie, aktiv og afslappende med en bog. Vi er altid tilfredse.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra tjekkisk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Vesna Pastuović Annoncering idet 2015
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Italiensk, Spansk,
Ferielejlighed Marija annonce er blevet set 35953 gange siden 27.07.2015.