Sommerhus Mala BellaMedulin - Istrien

priser fra € 90 per nat
Detaljeret beskrivelse

Duplex-ejendommen Mala Bella ligger i den centrale del af Medulin. Dette feriehus har terrasse, udendørs opholdsområde med pergola, udsigt til blomsterbedet, opholdsstue, fladskærms-tv, fuldt udstyret køkken med opvaskemaskine og mikrobølgeovn, spisekammer, toilet med vaskemaskine, på første sal, 2 soveværelser og badeværelse med bruser. Der er også en udendørs bruser. Huset har aircondition og der er mulighed for opvarmning (centralt). Grill til gæster og barneseng på forespørgsel. Der tilbydes gratis WiFi og privat parkering. Rygning er ikke tilladt i huset. Anlægget ligger 5 minutters gang til centrum, butikker og bagerier i nærheden (5 minutter) og 15 minutters gang til stranden. Mala Bella ligger 1,5 km fra det arkæologiske område Vižula. Den nærmeste lufthavn, Pula Lufthavn, ligger 9 km derfra.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Ved modtagelse af reservationsanmodningen sender vi gæsten information mod en forudbetaling på 30% af den samlede pris. Udbetalingen skal være synlig på vores konto inden for de næste 5 hverdage, hvorefter vi lukker datoerne i kalenderen. Indtjekning er muligt fra 15:00 til 18:00 Udtjekning er muligt fra 08:30 til 10:00 Minimumsalderen for at foretage en reservation er 18 år. Slutrengøring 50€ Depositum-depositum 100.00Eur betales ved ankomst og returneres fuldt ud ved returnering af nøglen eller genstanden i ren og afhentet stand. Turistskat er inkluderet i prisen. Vi sender en skriftlig bekræftelse på reservationen (voucher) Ingen arrangementer eller fester er tilladt.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Forskudsbetalingen kan ikke refunderes. Gæsten betaler det resterende samlede beløb på forhånd (minus forudbetalingen) inden for 30 dage før ankomst. Gæsten kan afbestille gratis op til 42 dage før ankomst. Gæsten betaler det samlede beløb i tilfælde af afbestilling senest 42 dage før ankomst.
Afstande
  • Hav: 900 m
  • Strand: 900 m
  • Bycentrum: 600 m
  • Dagligvarer: 100 m
  • Restaurant: 300 m
  • Læge: 500 m
  • Apotek: 500 m
  • Bank: 1.2 km
  • Tankstation: 1.5 km
  • Lystbådehavn: 900 m
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand,
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Sommerhus Mala Bella
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Vesna Zadro
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

Vi elsker Istrien. Vi har opdaget skønheden i dens natur og gastronomi i årevis, og det overrasker os altid med noget nyt og specielt. Vi har designet og udstyret huset for os selv, så det er udstyret med alt hvad du behøver for et behageligt ophold. Du vil gerne opholde dig under pergolaen, som er skjult for andres syn.

Sommerhus Mala Bella annonce er blevet set 2423 gange siden 15.05.2023.