Ferielejlighed Marigold 2 Medulin - Istrien

priser fra € 60 per nat
Detaljeret beskrivelse

Fuldt og smagfuldt møbleret lejlighed i et roligt område af byen, beliggende kun 50 m fra havet. Det er en del af Burle Bay, hvor der er en fiskerihavn. Den mest berømte sandstrand i Bijeca ligger 1.200 m væk, og du kan nå det nemt via promenaden til fods, på cykel eller på scooter. Du er velkommen til at efterlade din bil i bygningens gårdhave gratis. I omgivelserne, 500 m væk, har vi en arkæologisk park på halvøen Vižula, anlagte gangbroer, børneparker og træningsudstyr Jeg anbefaler jogging, daglig afslapning i fyrreskoven og solbadning på en stille strand. En aften ude er perfekt med god mad og vin i en af restauranterne, en gåtur med solnedgangen, is eller pandekager. Lejligheden er centralt beliggende, så du nemt kan komme til omgivelserne fulde af skønne strande inden for en radius af 10 km og til byen Pula, samt til Rovinj, Poreč, Motovun, Grožnjan. Vælger du at tage en pause med film, er der 55" LCD, Netflix og satellitprogrammer.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Minimum ophold er fra 4-7 dage afhængigt af opholdsperioden Ved ophold længere end 7 dage er rabatten 10% Rengøring udføres af et professionelt team og et ekstra gebyr på €40 Ankomst fra 16:00-20: 00 Afgang kl. 10:00 Husdyr er ikke tilladt. Rygning er ikke tilladt Husregler for stilhed fra 22-08 Ved reservation er det nødvendigt at indbetale 30% af beløbet til kontoen, og de resterende 70%, 8 dage før ankomst, også til kontoen eller direkte pr. ankomst. Hver reservation vil blive bekræftet udtrykkeligt fra vores e-mail efter dit bevis på forudbetaling. Alle henvendelser sker på telefon eller sms Da jeg er på arbejde, kan jeg ikke svare, men jeg ringer tilbage eller sender en besked.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Forskud kan ikke refunderes.
Afstande
  • Bycentrum: 800 m
  • Dagligvarer: 500 m
  • Restaurant: 400 m
  • Læge: 800 m
  • Apotek: 600 m
  • Posthus: 700 m
  • Tankstation: 400 m
  • Busstation: 10 km
  • Jernbanestation: 10 km
  • Lufthavn: 10 km
  • Lystbådehavn: 800 m
  • Nationalpark: 500 m
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Efter en trættende rejse vil en forfriskende drink byde dig velkommen i appen. Hvis du vil, kan jeg sammensætte en rejseplan for dig, som lokal, over steder, du skal besøge, på engelsk eller italiensk. Jeg står til rådighed for alle spørgsmål før og under dit ophold. Organiserede udflugter til søs er mulige med forskellige rejseselskaber, der tilbyder udflugter, og de tilbydes på fiskepromenaden.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Marigold 2
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Miranda Lulić
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Italiensk,
Mere om ejeren

Kære besøgende og fremtidige gæster, jeg ser frem til jeres ankomst til vores smukke Pula. Hvis du også er naturelsker, er min lejlighed i byens grønne hjerte det rigtige sted for dig. Tak fordi du valgte lejlighed Marigold til din ferie. Velkommen til vores skjulte paradis.

Ferielejlighed Marigold 2 annonce er blevet set 3224 gange siden 08.10.2023.