Sommerhus FilipčićŠolta Maslinica - Kroatiske øer

priser fra € 80 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Šolta Maslinica og Kroatiske øer!
Detaljeret beskrivelse

Tag hele familien med til denne fantastiske bolig med masser af plads til at underholde. Vi er beliggende i et roligt kvarter, så du vil nyde nem adgang til restauranter, strande og caféer, samt noget tiltrængt hvile på ferien. God fornøjelse! Lejlighederne har et værelse med to senge og en stue med en sofa, der kan laves om til en seng. Køkkenet har alt det nødvendige udstyr til at tilberede måltider, og den store terrasse i skyggen giver god plads til udendørs spisning og afslapning. Tillæg til Lejlighed C: Lejligheden har et værelse med to senge og to store stuer med sofaer, der kan laves om til senge. To badeværelser er tilgængelige. Køkkenet har alt det nødvendige udstyr til at tilberede måltider, og den store terrasse i skyggen giver god plads til udendørs spisning og afslapning. Og udsigten fra balkonen er ubeskrivelig

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Stranden ligger 100 m væk, alle strande er ca 100 meter væk fordi de alle er private strande, når du vælger en strand er du sikkert alene på stranden. Butikken ligger i centrum af byen, som er omkring 15 minutters gang væk. Split-Rogač færgelinjen er tilgængelig hele dagen, og så fra Rogač har du 10 minutters kørsel til lejligheden, men når du kommer til lejligheden behøver du ikke længere køre bil, for du kan gøre alt til fods , eventuelt hvis du vil besøge andre steder på øen.
Turistskat er ikke inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Bycentrum: 1 km
  • Dagligvarer: 1.5 km
  • Restaurant: 100 m
  • Lystbådehavn: 1 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Gæster kan bruge hele lejligheden; værelse, stue, spisestue, badeværelse og køkken. Der er egen indgang til lejligheden.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Sommerhus Filipčić
Josip Radičević
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Sommerhus Filipčić annonce er blevet set 3187 gange siden 10.03.2023.