Ferielejlighed Love & FamilyMarušići - Split og dens omgivelser

priser fra € 100 per nat
Detaljeret beskrivelse

Nyrenoveret fuldt møbleret 3 værelses lejlighed med terrasse og smuk havudsigt og parkering. Marušići er et lille roligt sted nær byerne Omis (13 km væk), Makarska (20 km) og Split (33 km). Huset ligger på den nederste havside af Adriaterhavsmotorvejen i en blind vej uden trafik, så sikkert for børn. Den smukke, naturlige stenstrand Borak med krystalklart hav og duften af omgivende grønt ligger kun 4-5 minutters gang væk. Der er ingen menneskemængde, fordi adgang kun er mulig for lokalbefolkningen og gæster på grund af begrænset parkering. Bakkerne/bjergene bagved, havet foran og det grønne derimellem giver en beroligende, behagelig og speciel følelse. Tæt på bjerget Biokovo (10 km), Sky walk-udsigt på Biokovo (20 km), Helligdom Vepric (18 km), Helligdom Medjugorje (70 km), byen Imotski med røde og blå søer (35 km), øen af Brac fra Makarska meget tæt på (20 km), samt øen Hvar fra Drvenik, samt andre dele af Adriaterhavskysten og øerne. Naturfænomenet Vruja-bugten, 3 km væk ad havet og vejen.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Bestil venligst direkte via Whatsapp-beskeder. Forskudsbetalingen er 30 % af det samlede beløb. Det ideelle ankomsttidspunkt ville være lørdag efter kl. 12.00 og afgang lørdag indtil kl. 10.00. Ifølge overenskomsten kan det være anderledes. Det fulde beløb betales ved ankomst.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Dokumentation for reservationsbekræftelse ved reservation
Afbestillingspolitik
Det afhænger af datoen for reservationen, men cirka en måned før datoen.
Afstande
  • Hav: 50 m
  • Strand: 100 m
  • Dagligvarer: 700 m
  • Restaurant: 700 m
  • Læge: 12 km
  • Apotek: 12 km
  • Bank: 12 km
  • Posthus: 12 km
  • Tankstation: 12 km
  • Busstation: 500 m
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand,
Ekstra tilbud
Velkomstdrink. Opvaskemaskine. Vaskemaskine. Tørretumbler. Barneseng. Høj stol. Legetøj til børn. Liggestole. DVD afspiller. Radio og CD-afspiller. Ovn. Mikrobølgeovn. Kaffemaskine. Køkken emhætte. Jern. Sikker. Papirvarer. Læser bøger og blade. Kort og andre brætspil.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Love & Family
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 1 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Tarnowskie Góry,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A5+1, Juni 2022
Et unikt sted - det kan jeg roligt anbefale

Vi tilbragte en meget god tid på dette sted. Lejligheden er 100% kompatibel med billederne. Meget veludstyret og hyggeligt. Yderst sød og hjælpsom dame ejer. Stranden i nærheden af lejligheden er ren og rolig. Krystal vand. Et meget godt sted for en ferie. Velfortjente fem stjerner. Ikke langt til den vidunderlige by Omiš. Jeg anbefaler også en gåtur til den lille, men smukke by Pisak.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Ivana Erceg Ivkošić Annoncering idet 2021
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk,
Mere om ejeren

Jeg er adjunkt og gynækolog på St. Catherine's Special Hospital i Zagreb. Antes mand er karkirurg på Sveti Duh Clinical Hospital i Zagreb. Vi har tre børn: 2 sønner født i 2005 og 2006 og en pige i 2015. Vi synes, at kærlighed og familie (selvfølgelig med sundhed) er de vigtigste ting i verden, og vi håber, du vil mærke det, mens du bor hos os. :-)

Ferielejlighed Love & Family annonce er blevet set 19889 gange siden 03.11.2021.