Sommerhus Le KletMarija Gorica - Zagreb og det centrale Kroatien

priser fra € 98 per nat
Detaljeret beskrivelse

Velkommen til to fuldt udstyrede huse for at flygte fra hverdagens stress og feste i landsbyens fred og grønne omgivelser. Husene ligger ved siden af hinanden, så de kan lejes samlet eller hver for sig. Begge er indrettet i den traditionelle stil fra Hrvatski Zagorje, træ og mursten - de er en kombination af moderne komfort og naturlige omgivelser, uden naboer i umiddelbar nærhed. Hvert hus har en stor veranda, udstyret med en grill og et bord til socialt samvær med udsigt over Sutla-dalen. Panorama tilbyder dig at nyde spektakulære solnedgange, og for yderligere afslapning er der et jacuzzi-massagekar og en IR-sauna for to. Sikker parkering for op til 6 biler.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Reservationen foretages ved at betale et forudbetalingsbeløb på 30 %. Resten af midlerne betales ved ankomst til anlægget. Ankomsttidspunkt til anlægget: 16.00 (evt. aftale) Tidspunkt for afrejse fra anlægget: 10.00 (evt. aftale). I tilfælde af yderligere behov for anlæggets udstyr, som ikke er opført på listen, bedes du spørge inden ankomst.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Dokumentation for reservationsbekræftelse ved reservation
Afbestillingspolitik
Annullering af reservationen er mulig op til 30 dage før indtjekningsdatoen med tilbagebetaling af forudbetalingen.
Afstande
  • Bycentrum: 200 m
  • Dagligvarer: 200 m
  • Restaurant: 300 m
  • Læge: 200 m
  • Apotek: 200 m
  • Posthus: 200 m
Ekstra tilbud
Blandt de ekstra faciliteter inden for anlægget kan vi fremhæve: en velkomstdrink og bord, en infrarød sauna for to, et jacuzzi-massagekar, et lysthus til socialt samvær med en stor pejs til spyd, en etno-landsbystemning og isolation fra civilisationen.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Sommerhus Le Klet
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 4 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Zagreb,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A6+2, November 2023
Uanset hvilken slags ferie du ønsker!

Smukke huse med en vidunderlig udsigt, der indeholder alt hvad du skal bruge til en ferie, uanset om du er alene eller i par eller med hele selskabet. Du kan se, at de er dekoreret med kærlighed, hver detalje er nøje udvalgt for at passe til den overordnede atmosfære. Hytterne har alt hvad du behøver til en flerdages ferie. Da vi ankom, var alt rent og ryddeligt, værten tog imod os med et tændt bål. Milina, det overordnede indtryk er over alle mine forventninger. Jeg kan ikke vente, når jeg har mulighed for at komme til denne smukke ejendom igen.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Romantikere, Personer med kæledyr,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ejernes svar
Uanset hvilken slags ferie du ønsker!

Kristina, tak for anmeldelsen. Jeg tager gerne imod gæster som dig igen. Jeg ser frem til dit næste besøg!

Čakovec,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, Oktober 2023
Tak

Kære Vedrana, tak for din gæstfrihed og engagement i vores ophold! Huset og omgivelserne var præcis, hvad vi havde brug for. Komfort i naturen, langt fra alt, men tæt nok på indholdet. Vi ses snart og tak! Žac & Vedrana

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Zagreb,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A6+2, Juli 2023
Med ét ord - smukt!

Jeg havde for nylig mulighed for at bo i det vidunderlige hus "Le Klet" i Marija Gorica, og jeg er simpelthen glad. Alt var helt perfekt, fra det øjeblik vi ankom til det øjeblik vi måtte forlade dette stykke paradis. Indkvarteringen er charmerende og komfortabel med et smukt dekoreret interiør, der udstråler varme og elegance. Værelserne er rummelige, rene og udstyret med alle nødvendige faciliteter for et behageligt ophold. Sengene er yderst komfortable, hvilket muliggjorde en fredelig søvn og fuldstændig afslapning. Det, der især vandt mig, var den smukke terrasse med en spektakulær udsigt over det omkringliggende landskab. Det var fantastisk at sidde der om morgenen med kaffe i hånden og nyde naturens friske luft og stilhed. Vi havde også mulighed for at forberede en grill på terrassen. Værternes gæstfrihed var fantastisk. Vi blev mødt med et smil og hjertelighed, og vi fik alle nødvendige oplysninger om omgivelserne og aktiviteter, som vi kan prøve. Venlighed og opmærksomhed på detaljer imponerede os virkelig. Placeringen er også ideel. I nærheden er der smuk natur, vandre- og cykelstier, der gav os mulighed for at udforske omgivelserne på en aktiv og sjov måde. Alt i alt var opholdet på Feriehus "Le Klet" uforglemmeligt. Jeg nød hvert øjeblik tilbragt der, og jeg håber bestemt at vende tilbage snart. Tak til hele holdet for den fantastiske oplevelse, de gav os!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Romantikere, Personer med kæledyr, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Vedran Iveković Annoncering idet 2016
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

Hilsen! Mit navn er Vedran, og jeg vil være din vært under dit ophold i LeKlet-huset. Jeg står til din rådighed, og jeg håber, du nyder det. Velkommen!

Sommerhus Le Klet annonce er blevet set 23912 gange siden 30.07.2023.