Ferielejligheder SchrengKrk Malinska - Kroatiske øer

priser fra € 45 per nat
Detaljeret beskrivelse

Lejligheder Schreng ligger i et familiehus i en rolig del af Malinska omgivet af grønne områder. Stedet er ideelt til din ferie, fordi det tilbyder dig alt hvad du behøver for et behageligt ophold væk fra støj. Huset tilbyder indkvartering i to lejligheder. 1. med et soveværelse med dobbeltseng og en komfortabel lejlighed med tre soveværelser. Hver lejlighed har separat indgang og parkeringsplads. Tre værelses lejlighed ligger på første sal og har en terrasse på 20 m2, mens den ene soveværelse ligger i stueetagen og har en rummelig terrasse på 20 m2. Alle lejligheder har: satellit-tv, internet, aircondition og vaskemaskine efter anmodning. I den rummelige og smukt anlagte have er der en grill og havepavillon, der alle er tilgængelige for gæsterne. Ejendommen ligger 15 minutters gang fra centrum og markedet og den største havnefront med caféer og restauranter langs kysten. Gæster elsker det, fordi det ligger i det bedst bedømte område i Malinska. Det er velegnet til større grupper af gæster. På grund af den aktuelle situation med COVID-19-pandemien bemærker vi, at hver lejlighed har helt separate indgange og

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Betaling sker udelukkende kontant. Forskuddet på 30% af den samlede pris for boligen betales straks efter reservationen ved overførsel til kuna / udenlandsk valutakonto og resten ved ankomsten. Rengøring af lejligheder er ikke inkluderet i prisen. Prisen for rengøring af lejligheden er 25 euro én gang og opkræves ved ankomsten. Ind- og udtjekningstid er mulig fra 14:00 til 22:00 Udtjekning er mulig fra 07:00 til 10:00 For ophold kortere end 4 dage forhøjes prisen med 30%.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Gæsten betaler 30% af den samlede pris i tilfælde af aflysning efter reservationen.
Afstande
  • Hav: 700 m
  • Strand: 700 m
  • Bycentrum: 600 m
  • Dagligvarer: 600 m
  • Restaurant: 200 m
  • Læge: 700 m
  • Apotek: 800 m
  • Bank: 800 m
  • Posthus: 800 m
  • Tankstation: 700 m
  • Busstation: 800 m
  • Diskotek: 800 m
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Udsigt over haven og pavillonen, hvor gæsterne om aftenen nyder et romantisk miljø med diskret belysning og blomster med et glas god vin og grillede delikatesser. Duften af lokale fiskespecialiteter kommer fra den nærliggende fiskerestaurant / 200 m fra lejligheden /. Yderligere faciliteter i nærheden: bowling, ridning, forskellige vandsport, cykeludlejning, både, organiserede udflugter, lange og smukke promenader er stedets muligheder.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Schreng
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Vesna Schreng Annoncering idet 2021
Taler:
Kroatisk, Tysk, Italiensk,
Mere om ejeren

Vi ønsker dig et behageligt ophold i vores lejligheder, velkommen. Vesna og Miljenko Schreng

Ferielejligheder Schreng annonce er blevet set 26609 gange siden 12.02.2021.