Ferielejligheder Sara Krk Malinska - Kroatiske øer

priser fra € 52 per nat
Detaljeret beskrivelse

Alle dine forventninger vil blive opfyldt af vores nyligt og moderne udstyrede lejligheder, beliggende i det solrige Malinska. Sara Apartments er beliggende i en side- og meget stille gade ikke langt fra centrum, havet og stranden. Den første butik, restaurant og bageri er også i umiddelbar nærhed. Vores gæster er meget vigtige for os, så vi står altid til din rådighed med alle råd og handlinger. Vores erfaring inden for turisme registrerer vores familietradition, som er nedarvet fra anden generation.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
For en fast reservation er det nødvendigt at indbetale et forskud på 30% af det samlede beløb til vores konto. Resten af beløbet betaler du på stedet kontant eller med et af dine kort. Når vi modtager forudbetalingen, bekræfter vi den via e-mail og sender dig en voucher med alle detaljer om reservationen. Alt er inkluderet i prisen (aircondition, turistskat). Tilmelding pr. gæst opkræves én gang med et beløb på 4 EUR. De anførte priser er inklusiv moms med en sats på 13%! Ved ophold på op til 4 dage forhøjes opholdets samlede beløb med 30 %. Vores check-in er fra kl. 15.00 og udtjekning er indtil kl. 10.00. Hvis du ankommer efter kl. 20.00, skal du informere os på forhånd eller sende os en sms eller e-mail på ankomstdagen. Vi svarer meget gerne på yderligere spørgsmål.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 300 m
  • Strand: 300 m
  • Bycentrum: 300 m
  • Dagligvarer: 100 m
  • Restaurant: 100 m
  • Læge: 400 m
  • Apotek: 400 m
  • Bank: 300 m
  • Posthus: 600 m
  • Tankstation: 400 m
  • Busstation: 200 m
  • Jernbanestation: 45 km
  • Lufthavn: 14 km
  • Lystbådehavn: 15 km
  • Sportsaktiviteter: 200 m
  • Diskotek: 200 m
  • Kasino: 11 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Vi bestræber os altid på at opfylde dine ønsker. Så vi arrangerer meget gerne en transfer fra lufthavnen til os, tager os af fortøjningen, fisketegn, vi anbefaler udflugter, bådture og vi kan booke dem for dig, vi giver dig råd om hvad du helt sikkert bør se, hvor du kan spise godt og meget mere. Alle vores gæster, med vores partnere, har rabat på bådture, restauranter og andre tilhørende faciliteter beliggende i Malinska eller på øen Krk.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Sara
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 2 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
LJUBLJANA,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Studiolejlighed+1, August 2022
Trebinjska 12

At bo i en lejlighed kunne ikke være mere behageligt! alt er i nærheden. fra lægen, butik, strenge centrum af smukke Malinska! Med hensyn til lejligheden, alle 5, renlighed, bedre end på mange hoteller! Muligheden for en aftale med ejeren og fru Dušanka - uvurderlig! Jeg anbefaler det til alle, der ikke ønsker at bekymre sig under deres ferie!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Natteliv, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere, Bevægelseshæmmedde personer, Personer med kæledyr, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra slovensk - Vis original
Ejernes svar
Tak

Kære Katja, mange tak for dit ophold i vores lejligheder og for at være vores gæst. Vi er meget glade for, at du tilbragte din ferie præcis, som du ønskede, og vi håber, at vi vil kunne byde dig velkommen igen som vores gæst! Tak og vi ønsker dig alt det bedste indtil næste gang!

Postojna,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Studiolejlighed+1, August 2022
Zeje 1a

Vær hilset. Gordana og Dušanka lejligheder er meget pænt møbleret, og du har alt indenfor, fra gafler til tallerkener...alt er sørget for. Når du kommer til lejligheden, er alt rent og smukt, for ikke at nævne terrassen og udsigten over byen Malinska, og alt er i nærheden. Jeg ved, at jeg vender tilbage til dig næste år. Hej Gordana og sig hej til Dusanka som er kejserinden og en meget venlig dame!!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Romantikere, Personer med kæledyr,
Anmeldelsen er oversat fra slovensk - Vis original
Ejernes svar
Tak

Kære Martin, mange tak for alt. Vi er meget glade for, at du havde et behageligt ophold hos os i vores lejligheder, og vi ser frem til din tilbagevenden! Vi ønsker dig alt det bedste og sender mange hilsner.

Gordana Stanković Annoncering idet 2016
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk, Spansk,
Mere om ejeren

Vores erfaring - din perfekte ferie! Vores anlæg er allerede den anden generation af familiens aktiver og indspillet en lang erfaring inden for turisme. Vores erfaring går tilbage til 1978, hvor mine forældre første gang åbnede sine døre for gæsterne grine. Så værelse med morgenmad, dagens Bed & Breakfast, og i dag er moderne lejligheder. Vores gæster er altid med råd og gerninger rådighed.

Ferielejligheder Sara annonce er blevet set 112903 gange siden 09.04.2017.