Ferielejligheder Lucija JurkovićKrk Malinska - Kroatiske øer

priser fra € 40 per nat
Detaljeret beskrivelse

BYGNING: Kategori 3 stjerner. Totalt 9 senge i 3 enheder. Lejligheden er omgivet af åben have (størrelse 500 kvm) med træer, blomster og buske. Ejeren bor i huset (med separat indgang). Til kollektiv brug rådighed: internet (WLAN), terrasse, gynge, grill, bålplads og have. LEJLIGHEDER: Lejlighed 3 værelser 45qm, for 5 personer i kælderen eller studio lejlighed på 1. sal, 1 soveværelse, 25 kvm, til 2 personer. aircondition. Indgang på 1. sal, gennem de eksterne trapper ind i korridoren stue / soveværelse. uden trapper dækket 1. sal: Stue / soveværelse (25 kvm) med 1 dobbeltseng, spisehjørne (2 steder), tv, adgang til terrassen (16 kvm, overdækket, havemøbler, 1 bord, 4 stole, sammen med en stue / soveværelse). køkken med spiseplads, tv, el-komfur, køleskab (frostboks), mikroovn, kaffe, brødrister, elektrisk vand og adgang til altan. badeværelse (4 kvm) med bruser, håndvask og toilet.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Den forhånd at bekræfte reservationen er 100 eur Tillæg for brug af aircondition er 5 € / dag, betaling på anmodning på stedet. Ved ophold mindre end 3 dage prisen er steget med 30%.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Dokumentation for reservationsbekræftelse ved reservation
Afstande
  • Hav: 900 m
  • Bycentrum: 900 m
  • Dagligvarer: 100 m
  • Restaurant: 100 m
  • Læge: 1.2 km
  • Apotek: 1.2 km
  • Bank: 900 m
  • Posthus: 900 m
  • Tankstation: 1.2 km
  • Busstation: 900 m
  • Jernbanestation: 30 km
  • Lufthavn: 13 km
  • Lystbådehavn: 900 m
  • Sportsaktiviteter: 900 m
  • Diskotek: 1 km
  • Kasino: 30 km
  • Nationalpark: 30 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
I sommeren: Adriaterhavskysten 900 m (strand 900 m med sand, grus, sten, klipper og badning plateauer). Indstillinger for vandsport, bådudlejning, fiskeri, dykning, tennis og kaj i hver retning 900 m, Beach Dog 1200'm ridning 3 km. Vandsport 900 m.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Lucija Jurković
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 4 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Čakovec,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2, August 2022
Anbefalinger!

Lejligheden er pæn og ren, veludstyret. En rummelig balkon med havudsigt er ideel til at drikke en morgenkaffe/aftens glas vin. Stranden ligger lidt længere væk, men den daglige rekreation gør underværker for helbredet, så det er slet ikke et minus. Og i slutningen af dagen er det også en mulighed at køre i bil. Husholdersken Lucija er en meget behagelig og rar person, klar til at give dig alt, hvad du måtte have brug for i lejligheden (selvom vi ikke manglede noget.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Vrbovec,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A5, Juli 2020
Perfekt

Vi opholdt sig med Lucija, og vi er meget tilfredse fra værtenes venlighed, ryddighed og ryddighed i lejligheden og miljøet til en enorm parkeringsplads, for det meste indkvartering og alt andet fem plus.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Natteliv, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere, Bevægelseshæmmedde personer, Personer med kæledyr, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Kalmar,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Lucija Jurković, April 2019
Fremragende udsigt over hele Malinska, Rijeka andre øer

Meget flot, gæstfri værtinde, tilbyder en meget frisk, ren og nybygget apartman med enestående udsigt fra den store balkon. Meget god plads til at parkere bilen, især store biler. Lejligheden ligger tæt på butikker, restauranter og meget mere. Vi vil være glade for at vende tilbage til dette charmerende sted :-) Held og lykke, du hyggelige Lucia familie fra sverige / Muki

Anbefalet for : Aktiv ferie, Natteliv, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Lucija Jurković Annoncering idet 2017
Taler:
Kroatisk, Tysk,
Mere om ejeren

Kom og behagelig hvile i lejligheder på Lucy!

Ferielejligheder Lucija Jurković annonce er blevet set 68171 gange siden 22.03.2017.