Ferielejligheder RendulićKrk Malinska - Kroatiske øer

priser fra € 55 per nat
Detaljeret beskrivelse

Rendulic Apartments er beliggende i et familiehus i en rolig del af Malinska omgivet af grønne omgivelser. Stedet er ideelt til din ferie, fordi det tilbyder alt hvad du har brug for et behageligt ophold væk fra støjen. Huset tilbyder overnatning i to lejligheder 2 1 med et soveværelse med dobbeltseng og en komfortabel lejlighed med en kapacitet på 4 1 med to soveværelser. Hver lejlighed har separat indgang og parkeringsplads. Lejligheder med 1 soveværelse ligger på første sal og har to terrasser, mens lejligheden med to soveværelser ligger i stueetagen og har en rummelig terrasse. Alle lejligheder har: satellit-tv, internet, aircondition og vaskemaskine efter anmodning. I den rummelige og smukt anlagte gårdhave er der en grill og udendørs brusere til rådighed for gæsterne. Ejendommen ligger 5 minutters gang fra centrum og markedet og den største havnefront med caféer og restauranter langs kysten. På grund af den aktuelle situation med COVID-19-pandemien, vil jeg gerne påpege, at hver lejlighed har helt separate indgange og ingen kontaktpunkter, hvilket sikrer social afstand.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Betaling sker udelukkende kontant. Forskudsbeløbet er 20% af den samlede pris på boligen ved overførsel til kontoen kuna / fremmed valuta og resten ved ankomsten. Rengøring af lejligheder er ikke inkluderet i prisen. Prisen for rengøring af lejligheder A1 og A2 (2 1) er eur 20, 00, og prisen for rengøring af lejligheder A3 (4 1) er eur 30, 00. Rengøringsservice betales en gang ved ankomsten. Forventet ankomst er efter 14:00 og afgang indtil 10:00.
Turistskat er ikke inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 500 m
  • Strand: 700 m
  • Bycentrum: 400 m
  • Dagligvarer: 300 m
  • Restaurant: 200 m
  • Læge: 500 m
  • Apotek: 600 m
  • Bank: 400 m
  • Posthus: 600 m
  • Tankstation: 400 m
  • Busstation: 400 m
  • Lufthavn: 12 km
  • Lystbådehavn: 13 km
  • Sportsaktiviteter: 900 m
  • Diskotek: 500 m
  • Nationalpark: 50 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Bowling, ridning, forskellige vandsport, cykeludlejning, både, organiserede udflugter, lang og smuk promenade, ....... er de muligheder, stedet giver.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Rendulić
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 3 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
weiz,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+1, Januar 1970
Vidunderlig ferie

var gæster hos familien Rendulic fra 24. juli til 4. august 2022, var meget tilfredse, lejligheden var meget ren og fik en særlig varm velkomst, simpelthen en drøm for ferie med børn, stærkt anbefales. Hilsen fra Østrig Alfred, Karin og lille Jenny Ps - håber at komme tilbage næste år

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra tysk - Vis original
Postbauer Heng,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+2, August 2020
Vidunderlig ferie

Min familie og jeg tilbragte to uger på ferie i Krk. Indkvarteringen var tip top, og familien Rendulić er meget vidunderlige mennesker. Desværre er der kun 5 stjerner, hvis jeg kunne, ville jeg give 100. Jeg takker dig dybt fra hjertet sammen med min familie for den vidunderlige gæstfrihed.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Natteliv, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere, Personer med kæledyr, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ejernes svar
Tak, Mr. Dalip

Vi var beærede over at møde og være vært for dig og din familie, du er altid velkommen med os! Hilsner og alt det bedste til dig og din familie fra Rendulić-familien.

Steyr,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+1, August 2019
En af de smukkeste ferier!

Jeg boede hos min mand midt i den ottende måned med Bose og Ivo. Da vi ankom blev vi mødt af venlige værter, serveret en velkomstdrink og indledt lejligheden. Lejligheden var perfekt ren og nøjagtigt som den er på billederne. Lejligheden ligger i en stille gade, ideel til ferie. Værterne er meget venlige, alle spørgsmål, de havde besvaret, nogen af vores anmodninger ville blive hilst velkommen. Et par minutters gang fra lejligheden ligger en fantastisk fiskerestaurant (vi hørte bedst i Malinska). Alt i alt en dejlig ferie, og vi ville meget gerne vende tilbage igen. For hver anbefaling!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Natteliv, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere, Bevægelseshæmmedde personer, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ejernes svar
Tak kære Andriana og Sasha

Vi er meget glade for, at du havde et behageligt ophold i vores lejlighed, og det ville være vores fornøjelse at byde dig velkommen som dine kære gæster, når du måtte ønske det. Hilsen og gode ønsker til Rendulic-familien!

Ivan Rendulić Annoncering idet 2019
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

error_translate

Ferielejligheder Rendulić annonce er blevet set 37509 gange siden 12.05.2019.