Ferielejligheder DrndelićKrk Malinska - Kroatiske øer

priser fra € 40 per nat
Detaljeret beskrivelse

Lejligheder Drndelic er beliggende i en stille del af Malinska 135m fra havet og stranden, og 15mins. gå til alle de væsentlige indhold (center, tankstation, apotek, restauranter, butikker, firkantede centre). Første butik (150m). Lejlighederne er 72 m2 med en terrasse på 30 m2 (1. sal) og 20 m2 (2. sal) med havudsigt. Hver lejlighed har 2 soveværelser med dobbeltseng, stue med spiseplads, badeværelse, separat toilet og 1 barneseng. Køkkenet er fuldt udstyret med køleskab, vandkoger, mikroovn, filter kaffemaskine og ovn. Hårtørrer og jern til brug. I stuen er der et nyt Samsung Smart TV (80 cm) og en ekstra seng til 2 personer. Lejlighederne har aircondition (køleopvarmning) Hver lejlighed har en sikret parkeringsplads i gården til 1 bil (for 2 biler at spørge)? Grill til rådighed. Husdyr på forespørgsel ??? Gathering gæster og leger børn på gården - er ikke tilladt for fred fra andre gæster i huset! Ordrer er ikke givet af hygiejniske grunde

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Forskudsbetaling er obligatorisk som bekræftelse af reservationen med 30% af opholdets samlede pris. Det resterende beløb betales kontant ved ankomsten til lejligheden. Ved afbestilling af reservationen, vil vi ikke vende tilbage til AKONTACY. Ankomst af gæster er efter kl. 14 og afrejse til kl. 10.00 - medmindre andet er aftalt. Inkluderet i prisen inkluderer ubegrænset internetforbrug, aircondition og slutrengøring af lejligheden. Brug af klimaanlæg til opvarmningstid (vinter) opkræves yderligere 5 € pr. Dag! Prisen på en overnatning er 30% højere end prisen nævnt ovenfor, 2, 3 og flere overnatninger prisen forbliver den samme! Vær venlig at bede os, når vi ankommer i lejligheden LÆS HOUSE RED, så der er ingen unødvendig tvetydighed og misforståelse.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Dokumentation for reservationsbekræftelse ved reservation
Afstande
  • Hav: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Bycentrum: 700 m
  • Dagligvarer: 200 m
  • Læge: 600 m
  • Apotek: 700 m
  • Bank: 700 m
  • Posthus: 900 m
  • Tankstation: 600 m
  • Busstation: 600 m
  • Lufthavn: 17 km
  • Lystbådehavn: 800 m
  • Diskotek: 600 m
  • Nationalpark: 45 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
På ethvert tidspunkt står vi til rådighed for en række spørgsmål og hjælp til at vælge restauranter, strande, specielle øområder, rekreation og meget mere.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Drndelić
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 17 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Malinska,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Drndelić, Juni 2017
samme ros

Vi var her, og det var stor, meget flot lejlighed, fantastiske strande, tæt handel, meget flot gåtur til centret, venlige ejere kort sagt, alle fremragende som det skal være !! Under alle omstændigheder får vi !! Tak.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Natteliv, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere, Personer med kæledyr, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra slovensk - Vis original
BOHINJSKO JEZERO,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Drndelić, Juni 2017
Fremragende - meget billigt :)

Lejligheden er stor, smukt dekoreret med stil. Ren, store. Det har en dejlig terrasse med udsigt over havet. Køkkenet er meget veludstyret. Det har alt, du behøver. Tæt på havet, kun 5 minutters gang, var vi med malimo børn. Til søs naturlig skygge, så det er fantastisk til børn :) dame er meget venlige og imødekommende. Vi havde en fantastisk ferie. Endeligt vil vi være tilbage! Anbefalinger ville være for alle. Helena & familie.

Anbefalet for : Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra slovensk - Vis original
BOHINJSKO JEZERO,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Drndelić, Juni 2017
Fremragende!

Alt var stor, stor og ren lejlighed med en stor terrasse med udsigt over havet. Køkkenet er meget veludstyret, du virkelig har alle de redskaber til madlavning, der endnu ikke skære knive. :) Havet er nær - 5 minutters gang med små børn. Damen er venligt. Virkelig havde vi en stor ferie. Endeligt vil vi være tilbage. :)

Anbefalet for : Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra slovensk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Martina Mihaljčić Annoncering idet 2015
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk, Italiensk,
Mere om ejeren

Glad, smilende og kommunikativ person; Udover det kroatiske sprog taler jeg engelsk, tysk og italiensk! Velkommen kære gæst !!!!

Ferielejligheder Drndelić annonce er blevet set 110779 gange siden 08.03.2015.