Ferielejlighed F2 Lumbarda Resort Korčula Lumbarda - Kroatiske øer

priser fra € 70 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Korčula Lumbarda og Kroatiske øer!
Detaljeret beskrivelse

Den fuldt og moderne udstyrede lejlighed F2 Lumbarda Resort ligger i smukke Lumbarda i et lille turiststed med masser af grønne områder, lige ved havet, 70 meter fra stranden Prvi Žal. Lejligheden består af et soveværelse med senge til to personer, hvor en ekstra seng til en tredje person kan tilføjes om nødvendigt, en stue med en sovesofa, der kan sove to personer, et køkken, et badeværelse med bruser og en rummelig overdækket terrasse med udsigt til havet og bjergene med en tre-personers have, et bord med fire stole og en ekstra lænestol. Køkkenet er udstyret med en elektrisk ovn, en mikrobølgeovn, en elkedel, en elektrisk kogeplade, en opvaskemaskine, et stort køleskab med fryser og køkkenredskaber. Lejligheden har aircondition og satellit-tv. Som en del af resortet, hvor lejligheden ligger, kan gæsterne benytte den udendørs pool, haven, WiFi og parkering uden beregning. I umiddelbar nærhed er der en strandbar, en butik og flere restauranter og caféer

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Vi sender den skriftlige bekræftelse af reservationen (voucher) efter 30% forudbetaling. Resten af beløbet indbetales til kontoen dagen efter overnatning i lejligheden. Indtjekning er efter kl. 14.00. Check-out er indtil klokken 10. Ved ankomsten afhenter du nøglerne i resortets reception. Receptionen er åben fra kl. 08.00 til 17.00. Meld venligst din ankomst efter kl. 17.00 i god tid, så du kan komme ind i lejligheden. Du betaler turistskatten i receptionen på resortet ved udtjekning. Juni og september er de bedste måneder om året at bo i Lumbarda, når det er solrigt og uden nedbør, og temperaturen er mest behagelig, der er mindre menneskemængder, og havet er behageligt at svømme. Priserne er naturligvis mere fordelagtige end i højsæsonen.
Turistskat er ikke inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 40 m
  • Strand: 70 m
  • Bycentrum: 300 m
  • Dagligvarer: 300 m
  • Restaurant: 300 m
  • Læge: 5 km
  • Apotek: 6 km
  • Bank: 6 km
  • Posthus: 300 m
  • Tankstation: 5 km
  • Busstation: 6 km
  • Lufthavn: 125 km
  • Lystbådehavn: 300 m
  • Sportsaktiviteter: 300 m
  • Diskotek: 6 km
  • Kasino: 6 km
  • Nationalpark: 75 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Der tilbydes motorcykel- og biludlejning på resortet, og nærliggende gæster kan nyde cykling. Taxabådsservice, som kører hvert 30. minut og med båd, transporterer passagerer på ture til øerne Vrnik og Badi (med smukke strande) og til den gamle bydel i Korčula ( https://taxi-boat-korcula.com ) Indenfor en radius på 1 km fra lejligheden er der flere berømte vingårde. I Lumbarda kan du også se: folkloreforestillinger, fiskeaftener om fredagen, klapakoncerter, kirkekorkoncerter, vinfestival "Grk", kulturelle arrangementer, udstillinger af lokale og besøgende kunstnere, rekreative, sportslige og sjove aktiviteter for voksne, beachvolley, turneringsfodbold, tovtrækning, cargo race, svømmeskolebørnsprogram, vandlege (for svømmere), sandtårnsbyggerkonkurrence, børns legerum og kunstværksteder. Den gamle bydel i Korčula ligger kun 6 km fra lejligheden og er forbundet med en lokal buslinje og en taxabåd.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed F2 Lumbarda Resort
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 1 anmeldelser
Zagreb,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+3, September 2022
et sted at hvile sjæl og krop

Fremragende beliggenhed ud til det klare hav, og der er også en swimmingpool til rådighed, som børnene især kunne lide, en dejlig terrasse, behagelig skygge af store fyrretræer, venligt personale, let tilgængelig gratis parkering, tæt på stranden... a virkelig perfekt sted at hvile din krop og sjæl

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Karlo Annoncering idet 2022
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Ferielejlighed F2 Lumbarda Resort annonce er blevet set 6341 gange siden 01.07.2022.