Ferielejlighed Studio OsekaLjubač - Zadar og dens omgivelser

priser fra € 65 per nat
Detaljeret beskrivelse

Velkommen til Studio Apartment Oseka, din perfekte drømmeferie beliggende i første række til det krystalklare hav. Kun 20 meter væk ligger en smuk sandstrand, ideel for forældre med små børn, hvor du kan nyde ubekymrede dage under solen og skabe uforglemmelige minder. Vores studielejlighed tilbyder et behageligt og varmt miljø, der får dig til at føle dig hjemme. Kærligt indrettet og udstyret med alt hvad du behøver for et behageligt ophold, Studio Apartment Oseka er din oase af fred væk fra hverdagens stress og jag. Vær klar til at starte din dag med lyden af bølger og en blid brise, der byder dig velkommen hver morgen. Tilbring solrige dage med at udforske de skjulte skønheder på den nærliggende strand, eller nyd blot at slappe af på det bløde sand, mens dine børn med glæde bygger sandslotte. Studio Apartment Oseka er ikke kun et sted at bo; det er din chance for at skabe varige minder i hjertet af et smukt kystlandskab. Vi inviterer dig til at opleve alle charme og skønheder i vores beliggenhed!

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Betaling: betaling til kontoen eller kontant Forskudsbetaling er 30% af den samlede pris for reservationen. Indtjekning: efter kl. 13.00. Udtjekning: Indtil kl. 09.30
Turistskat er inkluderet i prisen.
Dokumentation for reservationsbekræftelse ved reservation
Afbestillingspolitik
Der foretages kun forudbetaling, hvis du afbestiller din reservation 30 dage før ankomst.
Afstande
  • Hav: 20 m
  • Strand: 20 m
  • Bycentrum: 200 m
  • Dagligvarer: 300 m
  • Restaurant: 20 m
  • Læge: 3 km
  • Apotek: 3 km
  • Bank: 17 km
  • Posthus: 3 km
  • Tankstation: 10 km
  • Busstation: 20 km
  • Lufthavn: 30 km
  • Lystbådehavn: 400 m
  • Sportsaktiviteter: 300 m
Strandtype/Kysttype
Sandstrand,
Ekstra tilbud
Restaurant i stueetagen 20m fra sandstranden Første række til havet Fred Mulighed for leje af båd Mulighed for transport fra/til lufthavnen
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Studio Oseka
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 3 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Križevci,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Studiolejlighed+2, Juli 2023
Rene 5 stjerner

Vi tilbragte en uforglemmelig sommer i denne lejlighed. Yderst rent og ryddeligt, med fem stjerner fortjent. Vi anbefaler det stærkt til en perfekt ferie.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Toronto,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Studiolejlighed+2, August 2023
Uforglemmelig familieferie i Studio Apartment Oseka

Fra det øjeblik, vi ankom til Studio Apartment Oseka, vidste vi, at vi var i en særlig behandling. Beliggende kun et stenkast fra en fantastisk sandstrand, var denne charmerende studiolejlighed alt, hvad vores familie kunne have ønsket sig og mere. Nærheden til stranden var uovertruffen, hvilket gør den perfekt til vores små børn, der brugte utallige timer på at lege i det bløde sand og padle i det lave vand. Stranden var ikke kun smuk, men føltes også meget sikker og familievenlig, hvilket var et stort plus for os. Lejligheden i sig selv var en fornøjelse. Det var rent, komfortabelt og omhyggeligt udstyret med alt det nødvendige for et afslappende ophold. Opmærksomheden på detaljer i indretningen fik det til at føles som et hjem væk fra hjemmet, og vi var i stand til at slappe af og nyde vores tid sammen som en familie. At vågne op til lyden af bølgerne og den fredfyldte havudsigt var virkelig magisk. Vi nød mange fredelige morgener med at nippe til kaffe på balkonen og nyde de betagende omgivelser. Værten var utrolig imødekommende og gik ud over for at sikre, at vores ophold var perfekt. Deres anbefalinger til lokale spisesteder og attraktioner tilføjede et vidunderligt touch til vores ferie og hjalp os med at udforske og nyde områdets skjulte perler. Vores ophold på Studio Apartment Oseka var en uforglemmelig oplevelse. Det gav den perfekte baggrund for vores familie til at skabe varige minder sammen. Vi forlod følelsen forfrisket og taknemmelig for den tid brugt i sådanne smukke omgivelser. Vi kan ikke anbefale Studio Apartment Oseka stærkt nok til alle, der leder efter et fredeligt og malerisk tilflugtssted ved havet. Det er virkelig en perle, som vi ser frem til at vende tilbage til i fremtiden.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Osijek,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Studiolejlighed+2, September 2023
Fremragende og ren indkvartering nær en smuk strand

Jeg tog min familie hertil sidste sommer (mig, kone og to små børn), og jeg kan sige, at jeg er ret tilfreds med indkvarteringen. Stedet er generelt perfekt til familier med små børn. Vi vil helt sikkert komme tilbage her igen til sommer!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Ældre personer, Familier med børn, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Lovre Marusic
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Ferielejlighed Studio Oseka annonce er blevet set 2266 gange siden 12.02.2024.