Ferielejlighed DavidLjubač - Zadar og dens omgivelser

priser fra € 60 per nat
Detaljeret beskrivelse

Et værelses lejlighed 2 + 2 bygget i 2020. Moderne, fuldt udstyret lejlighed i en rolig del af byen, sikrer fred og ro. Det er 300 m fra stranden, 700 m fra restauranter og cafeer og 800 m fra butikker.Grill, terrasse og balkon med havudsigt. Sikker parkering. Mobil seng og foder til børn. Let tilgængelig med bil Paklenica National Park, øen Pag, Nin, Vrsi, Zadar, 24 km fra Zemunik Lufthavn.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Reservation efter forudbetaling på 30% af beløbet, resten ved ankomst kontant eller mindst 3 dage før ankomst ved acontobetaling. Ankomsttid efter kl. 14.00, afgang indtil kl. 10.00.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Dokumentation for reservationsbekræftelse ved reservation
Afstande
  • Hav: 300 m
  • Strand: 300 m
  • Dagligvarer: 800 m
  • Restaurant: 800 m
  • Apotek: 6 km
  • Bank: 6 km
  • Posthus: 6 km
  • Tankstation: 10 km
  • Busstation: 20 km
  • Lufthavn: 25 km
  • Lystbådehavn: 1 km
  • Sportsaktiviteter: 1 km
  • Diskotek: 10 km
  • Kasino: 17 km
  • Nationalpark: 30 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Velkomstdrink.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed David
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 5 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Neckargemünd,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, Juli 2023
Vidunderlig ferie

Lejligheden var meget flot, moderne og ren. Familien er super flink og gør alt for at du skal føle dig godt tilpas. Beliggenheden er dejlig central og man kan nå mange smukke steder i bil og den næste større by Zadar ligger kun omkring 20 minutter væk. Vi vil booke denne ferielejlighed igen.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra tysk - Vis original
Radovan,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, August 2023
Irene

Lejligheden er meget flot, moderne indrettet Ejerne er meget venlige og imødekommende. Vi boede hos et lille barn, de forsynede os med en ekstra seng og en foderautomat. Vi kommer tilbage næste år

Anbefalet for : Aktiv ferie, Natteliv, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere, Bevægelseshæmmedde personer, Personer med kæledyr, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ljubljana,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, Juli 2022
Dmitrii

Vi begyndte at lede efter muligheder for en rejse og en ferie i Kroatien sent, tre uger før rejsen. Vi var dog heldige, og på de dage, der var nødvendige for os, viste Davids lejlighed sig at være gratis. Vi rejser i bil, og vi var tilfredse med huset med gratis rummelig parkering. Området, hvor lejlighederne ligger, er meget nysgerrige for turisme, du kan finde et lavvandet hav og en sandstrand til børn på 10-15 minutters gang, eller du kan finde en cool mulighed med en stenet strand på 15 minutter i bil. Nær byen Zadar, hvor du kan lave et kulturelt program for turister. Huset, som lejlighederne ligger i, er nybygget med moderne teknologi. Om sommeren sparer dette dig for varmen, og det støjsvage, kraftfulde klimaanlæg gør sit arbejde perfekt. Lejlighederne er meget rene, der er ingen ubehagelige lugte eller fornemmelser. Det moderne veludstyrede køkken glædede os med en opvaskemaskine. En vaskemaskine, en tankevækkende brusekabine og kompetent ventilation supplerede vores fornøjelse. Dagene var varme 38-39 grader, og vi fire sov perfekt i kølige lokaler. Nær vejen, men trafikken er sjælden, og huset har fremragende moderne lydisolering. Separat bemærker jeg den korrekt valgte kvalitet af sengelinned og håndklæder. Ejerne af lejlighederne taler godt engelsk, bor på den anden side af huset og er altid klar til at hjælpe. Adskillige restauranter, supermarkeder og butikker ligger inden for en radius på 5-10 minutter i bil. Selvfølgelig i ekstrem varme dage er vi ikke brugt BBQzone. Vi agter at besøge igen, da vi ikke har set alle seværdighederne i området. Fuldstændig tilfreds.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Ejernes svar
Tak

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for, at vi levede op til alle dine forventninger, og vi vil med glæde byde dig velkommen igen næste år. De bedste ønsker til dig og din dejlige familie.

Vis alle anmeldelser
Marina Alić Borzin Annoncering idet 2022
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk,
Ferielejlighed David annonce er blevet set 8934 gange siden 29.05.2022.