Sommerhus Kod Plavog JorgovanaKutjevo - Slavonien og Baranja

priser fra € 100 per nat
Detaljeret beskrivelse

Et træhus til ferie i naturen, beliggende i en lille, tyndt befolket slavisk landsby. Ideel til en flugt fra hverdagens pligter og en sand hvile med fuglesang og det daglige besøg af et forelsket par. Huset består af en stueetage med soveværelse, køkken, stue, badeværelse og stor overdækket terrasse. På første sal er der et åbent galleri med plads til læsning og afslapning med udsigt over søen og et soveværelse med to senge. Huset har også en blandet frugthave med snesevis af træer af forskellige frugter og bær, som gæsterne kan bruge, når der er noget i haven (en mulig mulighed er at plukke dem til eget behov, lave hjemmelavet marmelade af frugter fra økologisk landbrug og tag det som en souvenir). Kilometer af naturstier åbner før gæsten, velegnet til cykling, gåture, udforskning. De omkringliggende attraktioner er let tilgængelige, og huset er et ideelt udgangspunkt for at opdage Slavonien.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Det fulde beløb skal betales ved ankomst. Reservationer muligt på e-mail eller telefon. Depositummet er €20 pr. opholdsdag i løbet af året og €50 for perioden fra 20.12. indtil 15.01. Reservationer i sidste øjeblik til i morgen eller ankomst samme dag er ikke mulige. Det bedste tidspunkt at ankomme er om eftermiddagen og at tage afsted når som helst i løbet af dagen.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Forskudsbetalingen tilbagebetales, hvis opholdet aflyses en uge før reservationen, bortset fra perioden fra 20.12. indtil 15.01. når depositum er €50 pr. dag og kan ikke refunderes.
Afstande
Ekstra tilbud
Det er muligt at fiske på søen foran huset, som hører til SRD Lonđža. Dagligt turistfiskekort er €10. I Velika (ca. 15 km væk) er der en attraktiv Aquapark til forfriskning på varme dage. Kutjevo ligger 8 km derfra, et must-see destination for vinelskere. Vi samarbejder med et turistbureau, der er i stand til at arrangere målrettede ture til det omkringliggende område med professionel eskorte. Udflugter kan være sport (bjergbestigning, klatring) eller kulturelle og gastronomiske.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Sommerhus Kod Plavog Jorgovana
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Đurđica Hakštok
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk,
Sommerhus Kod Plavog Jorgovana annonce er blevet set 2450 gange siden 26.04.2023.