Ferielejlighed Dario Ugljan Kukljica - Kroatiske øer

priser fra € 50 per nat
Detaljeret beskrivelse

Dario studiolejligheden på 46 m2 er beliggende i en førsteklasses beliggenhed i den rolige bugt Gnjojišće i byen Kukljica, kun 20 meter fra havet, stranden og promenaden. Lige ved siden af stranden. Lejligheden er udstyret til at rumme 4 personer. Fra terrassen i lejligheden på anden sal er der en vidunderlig udsigt over den store have, havet, stranden, Zadar. Indkvartering i lejligheden er særdeles velegnet til forældre og små børn, naturelskere, cyklister. Parkeringspladsen til bilen er placeret inde i haveområdet sikret af en skydeport med fjernbetjening. Lejligheden er fuldt møbleret og udstyret med hårde hvidevarer (aircondition, TV, radio, køleskab, ovn, mikroovn, elkedel, vaskemaskine, strygejern, hårtørrer), soveværelse med dobbeltseng, stue med køkken, badeværelse med toilet og bruser . Lejligheden har en stor ekstra seng til to personer og en tre-personers. Muligheden for at bruge den udendørs grill efter aftale med værten. Værten byder personligt gæsterne velkommen med en velkomstdrink af indfødte lokale produkter.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Ved reservation er det nødvendigt at betale 20% af det samlede beløb. Resten af beløbet betales ved ankomst til lejligheden. Ankomsttid fra 14:00 til 22:00. Gæstens afgangstid er op til klokken 10.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Den fulde tilbagebetaling af forudbetalingen returneres til gæsten, hvis denne afbestiller senest 21 dage før ankomst. I modsat fald tilbagebetales forudbetalingen ikke.
Afstande
  • Hav: 20 m
  • Strand: 20 m
  • Bycentrum: 200 m
  • Dagligvarer: 300 m
  • Restaurant: 100 m
  • Læge: 300 m
  • Apotek: 3 km
  • Bank: 3 km
  • Posthus: 300 m
  • Tankstation: 5 km
  • Busstation: 5 km
  • Lystbådehavn: 200 m
  • Sportsaktiviteter: 200 m
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Værten tilbyder ture til nærliggende bugter (sandstrand Sabuša, Kostanj), øer i Zadar-øgruppen, Kornati, Telašćica Naturpark, med en professionel skipper og en speedbåd type EOLO 650, Yamaha 150-motor til 6 personer. Efter aftale med skipper arrangeres en halvdags- eller endagsudflugt. Derudover tilbydes gæsterne muligheden for at organisere dag- og natjagt på blæksprutter, hvilket er en særlig fornøjelse og en uigenkaldelig oplevelse. Gæsterne tilbydes også en særlig attraktion i fiskeri med ostima på den traditionelle dalmatiske måde om natten under kunstigt lys. Fisketilladelser kan fås hos Kukljica Fishing Society. Derudover kan gæster leje en trækano og ro til den nærliggende smukke sandstrand Kostanj i den nærliggende bugt. Alle disse ekstra aktiviteter opkræves efter antallet af gæster, varigheden af udflugten, samt efter gæstens særlige ønsker.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Dario
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Dario Karlovčan
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

Den varme og venlige vært vil tage sig af dig for at gøre dit ophold behageligt og uforglemmeligt. Besvarer alle former for gæsteforespørgsler, tilbyder al relevant information om overnatning, udflugter og andet ekstra indhold.

Ferielejlighed Dario annonce er blevet set 1226 gange siden 16.03.2024.