Ferielejligheder HarmoniaKonavle - Dubrovnik region

priser fra € 130 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Konavle og Dubrovnik region!
Detaljeret beskrivelse

Fuldt udstyret og moderne lejligheder i en rolig del af Konavle. Huset ligger i Cilipi ikke mere end 25 minutters kørsel fra Dubrovnik og 10 minutter fra fiskeri byen Cavtat. Placeringen er omgivet af en skov af cypresser og fyrretræer, og skjult er beliggende i hjertet af naturen. Ideelle ferie for familier med børn, og ældre. Lejligheder af 55-85m2 tilbydes: et værelse med dobbeltseng, stue med sofa og ekstra seng, aircondition og fuldt udstyrede køkkener, spisestuer, og luksuriøse badeværelser. Som led i en større lejlighed har en stor balkon med udsigt over den uberørte skovklædte omgivelser. Bag huset, i ro i cypres, er der en stor swimmingpool med terrasse og solterrasse - hvor du kan nyde solen og lyde af naturen. I det fjerne, der er uberørte Konavle rocks - hvilket flere steder lader dig nyde krystal-blå Adriaterhavet, og for dem der kan lide at tage lange ture - omkring tilbyder pædagogiske skovstier og romantik i den gamle landsby. Velkommen!

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Betaling ved ankomsten det fulde beløb; eller Fig reservationer - er forpligtet til at betale 30% af de samlede omkostninger (stronacija indkvartering med restitution - mulig op til 15 dage før ankomst)
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 1 km
  • Strand: 1 km
  • Bycentrum: 500 m
  • Dagligvarer: 500 m
  • Restaurant: 500 m
  • Tankstation: 2 km
  • Lufthavn: 3 km
  • Sportsaktiviteter: 3 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Harmonia
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 2 anmeldelser
Žiar nad Hronom,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Harmonia, Juli 2015
MEGET GODT!

Marija er virkelig rart og hjælpsom person. Hun kan tale 2 eller 3 sprog. Store, smukke hus med flot, ren swimmingpool. Silent omgivelser og vidunderlig himmel blå hav. Lejlighederne er luksuriøse med aircondition og wifi og Marija er meget stort plus for din dejlig ferie :).

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Ejernes svar
tilbyde for Magda

Kære Magda og familly, tak for en dejlig comment.It fornøjelse bi blev fire dage med jer alle! Venlig hilsen fra Mary!

Prievidza,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Harmonia, Juli 2015
Den mest omsorgsfulde husholderske i alle Kroatien

Vi har stået til Kroatien i 12 år, men jeg har aldrig mødt med sådan en holdning. Et betyde en perfekt! Første nat vi kom, havde vi middag serveret i frigde for både familier. Huset er stor og åbnede så gør poolen. Alt er så nyt og luksuriøse. Marija var og er meget venlig og generøs person. Du kan endda spille på klaver i midt om natten! : D (som er i lejlighed).

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Ejernes svar
besked til Monika

Sikke en dejlig ting !! Jeg er så stolt og happy.Meny kys til alle you.Rgds, Marija!

Marija Stojanovic Annoncering idet 2015
Taler:
Engelsk,
Mere om ejeren

Hej, jeg er Mary! Jeg bor i den smukke landsby Cilipi nær Dubrovnik. For første gang i år, mit hjem er åben for gæster, der ønsker at nyde freden, grønne og ro. Villa Harmonia byder dig velkommen, og jeg vil gøre vores bedste for at gøre din ferie mere behagelig.

Ferielejligheder Harmonia annonce er blevet set 8066 gange siden 22.06.2015.