Ferielejligheder OraKlek - Dubrovnik region

priser fra € 50 per nat
Detaljeret beskrivelse

Et sted mellem himmel og hav: "Apartments Ora". Disse smukke lejligheder ligger i en fremragende beliggenhed, ikke langt fra stranden og på et roligt sted med en fantastisk udsigt over havet, Pelješki-broen og de imponerende omgivelser. Ud over den utrolige udsigt tilbyder denne facilitet alt hvad du behøver for et behageligt ophold. Inde i anlægget finder du alt hvad du behøver for en fredelig og ubekymret søvn, herunder værelser med aircondition, moderne møbler og gratis Wi-Fi. Lejlighederne er moderne indrettet med masser af naturligt lys og vinduer, der åbner ud til udsigten over havet og det smukke landskab. Kort sagt giver ejendommen med udsigt over havet og Pelješki-broen den perfekte kombination af et smukt landskab, komfort og fred, samt nærhed til stranden og andre turistmål. Derudover kan besøgende til Komarna og det omkringliggende område opleve det bedste vinudbud og opdage områdets rige vintradition ved at besøge vingårde Rizman og Terra Madre.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Reservationer foretages via e-mail. Ved reservation er det nødvendigt at betale et forskud på 20% af opholdets samlede pris. Resten betales ved ankomst til anlægget. Ved betaling af forudbetalingen får gæsten tilsendt en reservationsbekræftelse med alle detaljer om boligen. Standard ankomsttid til anlægget er fra kl. 14.00, mens afgangstiden er indtil kl. 10.00. Ejeren af anlægget vil dog forsøge at tilpasse sig gæsterne og aftale konkrete ankomst- og afgangstider, hvis det er muligt. Ved ankomst til anlægget vil gæster blive mødt af ejeren og informeret om detaljerne i anlægget og det omkringliggende område. Gæster vil også blive gjort opmærksomme på husstandsreglerne, herunder husregler, for at sikre et behageligt og sikkert ophold for alle gæster.
Turistskat er ikke inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
I tilfælde af annullering af reservationen mindst 14 dage før planlagt ankomst, har ejeren af objektet ret til at beholde forudbetalingen som kompensation for indkomsttab. I tilfælde af ekstraordinære omstændigheder, såsom naturkatastrofer, sygdom eller død i familien, kan ejeren af lejligheden beslutte at tilbagebetale forudbetalingen til gæsten, uanset hvornår reservationen blev annulleret.
Afstande
  • Hav: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Dagligvarer: 100 m
  • Restaurant: 100 m
  • Læge: 10 km
  • Apotek: 10 km
  • Bank: 13 km
  • Posthus: 1 km
  • Tankstation: 9 km
  • Busstation: 22 km
  • Jernbanestation: 27 km
  • Lufthavn: 100 km
  • Lystbådehavn: 27 km
  • Sportsaktiviteter: 100 m
  • Diskotek: 10 km
  • Nationalpark: 60 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
I nærheden af Komarna er der mange interessante attraktioner og steder at besøge. Byen Dubrovnik - ligger cirka 70 km syd for Komarna. Dette er en af de mest berømte byer i Kroatien, kendt for sine mure, kulturelle monumenter, katedral og farverige gader. Byen Dubrovnik er også et UNESCO World Heritage Site. Ston - beliggende cirka 30 km nord for Komarna. Denne lille by er kendt for sine imponerende mure, der engang blev brugt til at forsvare sig mod fjender. Ston er også berømt for sine østers og saltpande. Pelješac-halvøen - beliggende cirka 20 km nord for Komarna. Dette område er kendt for sine vinmarker, olivenlunde og fiskerlandsbyer. Derudover har Pelješac nogle af de smukkeste strande i Kroatien. Mljet National Park - beliggende cirka 60 km nordvest for Komarna. Denne nationalpark er en af de smukkeste øer i Kroatien, og er kendt for sine skove, søer og uberørte natur.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Ora
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 2 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Zagreb,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+1, Juli 2023
En anmeldelse

Fremragende udstyrede, moderne lejligheder. Yderst imødekommende og venlig ejer. Upåklagelig renlighed. Absolut anbefalet!

Anbefalet for :
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Zagreb,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+1, Juli 2023
Top top

Superior indkvartering

Anbefalet for :
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ora Borovac
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk,
Ferielejligheder Ora annonce er blevet set 7921 gange siden 09.05.2023.