Sommerhus ŽeljanaKaprije - Kroatiske øer

priser fra € 40 per nat
Detaljeret beskrivelse

Hvis du vil have en rigtig ferie med din familie eller venner, uden larm, biler, travlhed, forvirring og menneskemængder, hvis du bare vil nyde, svømme, spise, sove ... så er øen Kaprije og feriehuset Zeljana den rigtige valg for dig. Kaprije kan nås med færge eller katamaran eller privat båd. Om sommeren sejler Šibenik-Kaprije fire gange om dagen og omvendt. Sejlplanen er vist blandt billederne. Biler er ikke tilladt på øen i øjeblikket. I Šibenik har du flere betalingsparkeringspladser, eller du finder gader, hvor parkering ikke er opkrævet. Når du ankommer til Kaprije, bliver du mødt af Mrs. Željana eller nogen fra familien, hjælpe dig med din bagage og bringe dig hjem. Der er 7 minutters gang fra havnen til huset. Med en velkomstdrink får du kort forklaret alt, hvad du har brug for, og så lader vi dig nyde.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
For reservationen er det nødvendigt at betale 20% på forhånd til IBAN-ejeren. Datoen er reserveret, når betalingen ses på fakturaen. Ankomst- og afgangstider afhænger af sejlplanen. Det ideelle ankomsttidspunkt er om eftermiddagen og afgang om morgenen indtil kl. 13.00.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Dokumentation for reservationsbekræftelse ved reservation
Afbestillingspolitik
Forskudsbetalingen tilbagebetales, hvis du i tide meddeler os, at du ikke kan komme og senest 14 dage før den bestilte dato. Hvis det er force majeure, kan vi selvfølgelig alle blive enige.
Afstande
  • Hav: 20 m
  • Strand: 20 m
  • Bycentrum: 200 m
  • Dagligvarer: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Læge: 300 m
  • Posthus: 200 m
  • Lystbådehavn: 300 m
  • Nationalpark: 1 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Assistance med bagage ved behov. Velkomstdrink. Fortøjning til en mindre båd. Information...
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Sommerhus Željana
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 1 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Radenci,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+2, Juni 2022
Fremragende!

Vi hyggede os! Mange tak for din gæstfrihed og venlighed. Vi følte, at vi boede hos venner. Lejligheden er meget veludstyret, den har alt hvad du behøver og mere. Vi nød den smukke terrasse i den grønne skygge. Lejligheden byder på følelsen af en lejr, i naturen, med al den komfort og intimitet som en lejlighed. Vi anbefaler!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Željana Brkić Annoncering idet 2022
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Sommerhus Željana annonce er blevet set 7389 gange siden 09.05.2022.